Cultura Popular

Notícies de Cultura Popular

Festa Catalana amb sardanes i música de banda

Aquest dissabte, 30 de setembre, l'avinguda de la Catedral es convertirà en una festa major en miniatura per mostrar a tothom, turistes i gent del país, la riquesa i la vitalitat de la cultura popular i tradicional catalana.

Descobreix la Guia BCN

Totes les activitats de la ciutat que et puguis imaginar estan al teu abast en la Guia BCN: música, espectacles, festes, cursos, tallers i molt més.

La Mercè dels barris

La Mercè. Fins a 1,4 milions de persones han participat en algun dels nombrosos espectacles, concerts i activitats diverses de la Mercè 2017.

El correfoc, un invent barceloní

Un dels actes més populars i concorreguts de les festes de la Mercè és el correfoc però poca gent sap que va ser inventat a Barcelona. Fins i tot té una data concreta de naixement: les festes de la Mercè del 1978.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina