Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

La Barceloneta es vesteix de festa!

Festes. Del 28 de setembre al 7 d'octubre el barri mariner s'omplirà de gresca amb més d'un centenar d'actes de tota mena i per a totes les edats.

Fem Hostafrancs que és festa major!

FM Hostafrancs. Del 28 de setembre al 7 d'octubre, Hostafrancs està de festa major. Enguany la festa estrena gots reutilitzables i el barri, un nou Espai per a Adolescents. El cartell és obra del dibuixant David "Agrio".

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El correfoc va néixer a Barcelona espontàniament per les festes de la Mercè del 1978. En aquell moment de recuperació de la cultura popular i tradicional, un grup d’activistes culturals va voler organitzar un espectacle de foc. La idea inicial era un ball de diables clàssic, però d'una manera totalment inesperada el públic assistent va unir-se a la representació i la dotà de moviment.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina