Cultura Popular

Notícies de Cultura Popular

Presentem el llibre del Bicentenari!

Cultura. 'L'Etern Efímer. Gràcia. 200 anys de festa' es presentarà a La Violeta el 26 d'octubre a la sala d'actes.

El Seguici Popular de Barcelona, il·lustrat

‘Seguici popular. Toc d’Inici i altres elements singulars de les Festes de Ciutat’ és un llibret amb textos de Xavier Cordomí i il·lustracions de Juanolo.

El cicle Bandes als Ateneus s’intensifica

Bandes al Ateneus és un conjunt de deu concerts que vol unir la tradició de les bandes amb l’ateneística. Hi participen tres bandes de la ciutat i quatre ateneus.

Torna el Munt de Mots

Narració Oral. Del 16 al 21 d'octubre el festival de narració oral de Barcelona, ens apropa un munt d'activitats pensades per a grans i petits i explicades en veu alta.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina