Cultura Popular

Notícies de Cultura Popular

Les falles de València arriben... al Poblenou

Per la capvuitada de Sant Josep, el dissabte 25 de març, a la platja del Bogatell es cremarà una falla com les que es fan a València en la jornada fallera que ja fa anys que organitza l’Espai País Valencià.

Nou Barris menja sopa per la convivència

El diumenge 26 de març les entitats 9 Barris Acull i Xarxa d’Intercanvi de Coneixements organitzen el Festival de Sopes del Món Mundial amb l’objectiu és fomentar la convivència i les relacions entre veïns amb un plat tan universal com la sopa.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina