Cultura Popular

Notícies de Cultura Popular

Arrenca la Festa Major de la Bordeta

Una vegada acabada la festa major de Sants, els actes festius segueixen amb tot d’activitats que es fan al barri de la Bordeta entre el 30 d’agost i l’11 de setembre.

Festa_Catalana_Adria_Costa

A la tardor la Festa Catalana se’n va a Diagonal Mar

Després d’haver-se passat tot l’estiu en un dels indrets més cèntrics de la ciutat, en arribar el mes de setembre la Festa Catalana es trasllada des de l’avinguda de la Catedral a la zona del Fòrum.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina