Notícies

Filtra per dates

Segon cap de setmana de les festes de Sant Josep Oriol

El barri del Pi encara el darrer cap de setmana de festa major amb tot d'actes de cultura popular: l'Enmulassa't, la passejada dels Oriols, els atracaments d'en Perot lo Lladre...

Les falles de València arriben... al Poblenou

Per la capvuitada de Sant Josep, el dissabte 25 de març, a la platja del Bogatell es cremarà una falla com les que es fan a València en la jornada fallera que ja fa anys que organitza l’Espai País Valencià.

Nou Barris menja sopa per la convivència

El diumenge 26 de març les entitats 9 Barris Acull i Xarxa d’Intercanvi de Coneixements organitzen el Festival de Sopes del Món Mundial amb l’objectiu és fomentar la convivència i les relacions entre veïns amb un plat tan universal com la sopa.

‘La primavera la sang altera’ i 14 refranys més sobre la primavera

Com que la primavera és una de les estacions de l'any més esperades, el refranyer va ben carregat de dites que parlen de l’arribada de les orenetes, la floració i també de la inestabilitat meteorològica lligada a aquesta estació.

Què vol dir la cançó dels Gegants del Pi?

Entre totes les tonades geganteres del país, la cançó dels Gegants del Pi és indiscutiblement la més coneguda. Però si en fixem detingudament en la lletra veurem que té un significat una mica estrany. Què vol dir, exactament?