Notícies

Filtra per dates

Per què la nit de Sant Joan està carregada de màgia?

Sortilegis, ordalies i formuletes... la nit de Sant Joan és una nit màgica en què s’esdevenen prodigis reservats només a dates clau i significatives del calendari.

La nit de Sant Joan a Barcelona, una festa amb més de 500 anys d'història

Quan diem que la nit de Sant Joan és una de les festes més antigues de la ciutat no ho diem perquè sí: els elements bàsics –encendre fogueres, tirar petards i ocupar l’espai públic– s’hi han mantingut inalterats des de l’edat mitjana.

Vint coses que no sabíeu sobre la coca de Sant Joan

Les coques de fruita i pinyons, acompanyades d’un bon cava o de moscatell, són elements imprescindibles de la nit de Sant Joan. I, com tota menja tradicional, té una història llarga i plena d’anècdotes i variacions que paga la pena de saber.

Totes les fogueres de la Nit de Sant Joan a Barcelona

Les fogueres a les places i a les cruïlles són l’element més vistent i destacat de la revetlla a la ciutat. Després d’un cert període de recessió, el nombre de fogueres hi ha anat creixent cada any.

Punts de venda de petards 2017

La revetlla de Sant Joan no és el mateix sense coets, piules, trons, traques, cebetes, fonts, bengales i focs d’artifici. Aquí trobareu els punts de venda on comprar pirotècnia.