Sants-Montjuïc

Notícies

Tot el que passa aSants-Montjuïc

Suspesos els actes institucionals del cap de setmana

Sants. El dol per l'atemptat de dijous a la Rambla fa suspendre l'inici de la Festa Major de Sants.

Més de 550 activitats a la Festa Major de Sants

Festa major. Del 19 al 27 d'agost, el programa de la Festa Major de Sants inclou activitats per a tots els públics, enguany també als jardins de la...

Un tastet dels carrers guarnits

Festa major. Tot i que els detalls dels carrers guarnits de la Festa Major de Sants sempre són una sorpresa que es desvetlla a última hora, ja fa uns...

Festa major accessible amb diversitat funcional

Accessibilitat. La Festa Major de Sants inclou activitats adaptades a persones amb discapacitats visuals, auditives, intel·lectuals o amb mobilitat...

Vuit consells per mantenir casa teva fresca a l’estiu

Estiu. Mantenir la teva llar fresca a l’estiu és una qüestió de salut i benestar.

Cap animal sense llar

Benestar animal. Des que va començar l’any, s'han abandonat més de 600 gossos i 200 gats a Barcelona, i és sobretot durant l'estiu quan les xifres d...

Vida independent amb sordceguesa

Discapacitat. Dues persones amb sordceguesa aconsegueixen viure de forma independent en un pis de protecció oficial a la Marina.

L'Agenda de la Festa Major

Equipaments

Participa a la gestió del districte

L’Ajuntament de Barcelona ha optat d’una manera decidida per la democràcia participativa, com a complement i aprofundiment de la democràcia representativa. Tothom té el dret a intervenir directament o mitjançant les associacions ciutadanes en la gestió dels assumptes públics, a través dels òrgans i mecanisme de participació.

El Consell Ciutadà del Districte és el màxim òrgan consultiu i de participació del districte.

L'Audiència pública de l'estat del Districte té per finalitat potenciar la comunicació periòdica entre el Consell del Districte i la ciutadania i de servir com a instància d'interrelació permanent. S'ha de convocar cada dos mesos com a mínim. Està obert a tota la ciutadania i s'hi pot tractar qualsevol tema.

Les Comissions de treball, els Consells sectorials i els Consells d'equipament són altres òrgans de participació que tenen per finalitat realitzar estudis, activitats i seguiment d'aquestes en àmbits de districte, barri, sector o equipament.

El Consell de Barri és l'òrgan de participació més proper al veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del seu barri. Es reuneix com a mínim dos cops l'any.

Vols estar al dia de l'actualitat de Sants-Montjuïc?

El Districte de Sants-Montjuïc té presència a Facebook i Twitter. I podeu veure les fotografies dels actes més rellevants del Districte al Flickr.

També us podeu donar d'alta al nostre butlletí d'informació i regularment rebreu notícies del Districte al vostre correu electrònic.

I a través del canal Youtube de l'Ajuntament, podeu visualitzar els Consells Plenaris i Audiències Públiques del Districte.

Et pot interessar

Sants-Montjuïc a Twitter

Sants-Montjuïc a Facebook

Subscriu-te

Sants-Montjuïc a Slideshare

Accediu al perfil oficial del Sants-Montjuïc al Slideshare. Trobareu documentació i presentacions actualitzades.

Blog Sants-Montjuïc Subscriu-te

Sants Montjuïc a Flickr