Sants-Montjuïc

Notícies

Tot el que passa aSants-Montjuïc

Subvencions per a projectes d'impuls socioeconòmic

Subvencions. Oberta fins al 27 de juny la convocatòria d'ajuts de fins al 80% per a projectes d'emprenedoria, empresa mercantil i cooperativa, economies...

Convocat el Consell de Barri de Sants

Participació. Dimecres, 5 de juliol, a les 18.30 h, el Consell de Barri de Sants es reuneix al centre cívic Cotxeres de Sants.

La Marina té un pla!

Pla de barris. Gent de tots els veïnats de la Marina, de totes les edats i de tots els orígens es van aplegar a la plaça de la Marina durant la tarda del...

Patis escolars oberts per vacances i amb activitats

Escoles. Quatre escoles de Sants-Montjuïc obren els patis tots els dies fins al 31 de juliol, amb monitoratge i activitats lúdiques i educatives.

Joan Peiró amb els seus fills i el seu gendre a París, esperant el reagrupament familiar de l'esposa i les filles, que eren a Narbona

Homenatge a Joan Peiró, 75 anys després de l'afusellament

Memòria històrica. Sants-Montjuïc recorda Joan Peiró, l'anarcosindicalista d'Hostafrancs que va ser ministre d'Indústria durant la Segona República.

Concurs fotogràfic al Poble-sec

Fotografia. Del 29 de maig al 26 de juny es poden presentar al Concurs Fotogràfic Francesc Boix les fotografies digitals de carrers, llocs, persones,...

Els escúters podran accedir al transport públic

Mobilitat. Una prova pilot permetrà que a partir del 26 de juny les persones amb mobilitat reduïda amb escúters homologats puguin pujar a la xarxa de...

Agenda Recomanada del Districte

Presentació de la Festa Major de Sants

Festa major. Dijous, 29 de juny, es presenta el programa i el cartell de la Festa Major de Sants d'enguany, que se...

Cinema a la Fresca a les Cotxeres de Sants

Cinema. Els dijous de juny i juliol torna el cicle de Cinema a la Fresca a les Cotxeres de Sants.

Quan:
Del 15/06/2017 al 20/07/2017.

El cervell com a generador de dolor permanent

Salut. El cap de servei de electromiografíes de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, Jaume Valls, explica d'on...

Reviu com era la fàbrica de Can Batlló als anys 40

Teatre. El veïnat de Sants i la Bordeta es vesteix d'època per reviure els moments clau de la fàbrica de Can Batlló...

Quan:
Del 07/07/2017 al 09/07/2017.

Grec 2017

Festivals. Un estiu més, el Grec transforma la ciutat en un gran escenari.

Quan:
Del 01/07/2017 al 31/07/2017.

Equipaments

Participa a la gestió del districte

L’Ajuntament de Barcelona ha optat d’una manera decidida per la democràcia participativa, com a complement i aprofundiment de la democràcia representativa. Tothom té el dret a intervenir directament o mitjançant les associacions ciutadanes en la gestió dels assumptes públics, a través dels òrgans i mecanisme de participació.

El Consell Ciutadà del Districte és el màxim òrgan consultiu i de participació del districte.

L'Audiència pública de l'estat del Districte té per finalitat potenciar la comunicació periòdica entre el Consell del Districte i la ciutadania i de servir com a instància d'interrelació permanent. S'ha de convocar cada dos mesos com a mínim. Està obert a tota la ciutadania i s'hi pot tractar qualsevol tema.

Les Comissions de treball, els Consells sectorials i els Consells d'equipament són altres òrgans de participació que tenen per finalitat realitzar estudis, activitats i seguiment d'aquestes en àmbits de districte, barri, sector o equipament.

El Consell de Barri és l'òrgan de participació més proper al veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del seu barri. Es reuneix com a mínim dos cops l'any.

Vols estar al dia de l'actualitat de Sants-Montjuïc?

El Districte de Sants-Montjuïc té presència a Facebook i Twitter. I podeu veure les fotografies dels actes més rellevants del Districte al Flickr.

També us podeu donar d'alta al nostre butlletí d'informació i regularment rebreu notícies del Districte al vostre correu electrònic.

I a través del canal Youtube de l'Ajuntament, podeu visualitzar els Consells Plenaris i Audiències Públiques del Districte.

Et pot interessar

Sants-Montjuïc a Twitter

Sants-Montjuïc a Facebook

Subscriu-te

Sants-Montjuïc a Slideshare

Accediu al perfil oficial del Sants-Montjuïc al Slideshare. Trobareu documentació i presentacions actualitzades.

Blog Sants-Montjuïc Subscriu-te

Sants Montjuïc a Flickr