L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Que B+S organitza una conferència sobre canvi climàtic? I nosaltres sense saber-ho? Coneixieu totes les novetats en sostenibilitat i ara us heu perdut en un mar de correus sobre dades? Ara és el moment! Esteu a dos clics de tornar a rebre la informació... Que no us ho expliquin!

  • El proper 3 de juliol, la Sala Francesa Bonnemaison acollirà la conferència de Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project, que ens parlarà dels impactes del canvi climàtic i les oportunitats emergents per a la descarbonització.

  • Consulta les activitats sobre estalvi i eficiència energètica programades fins l'11 de juliol en el marc de la Setmana de l'Energia.

  • Les prediccions de pluja del passat 7 de juny van fer suspendre l’Acte de cloenda de primària d'Escoles + Sostenibles que s’ubicava a l'exterior. Malgrat la tristesa de no poder comptar amb els centres de primària, es va poder realitzar l’acte de secundària, batxillerat, adults i cicles formatius en el qual van assistir-hi prop de 270 persones de 32 centres.​

  • Barcelona s’omple d’iniciatives per reivindicar una altra manera de recórrer la ciutat amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre. Voleu organitzar activitats en aquest marc? Podeu fer arribar les vostres propostes fins el 22 de juny.

Pàgines