Destaquem

  • Esteu a punt per a l’esdeveniment més emblemàtic del curs? Ja estan obertes les inscripcions per al 6 de juny d'infantil i primària i per al 13 de juny de secundària, batxillerat, cicles formatius i centres d’adults. No us quedeu sense plaça! 

  • El programa Escoles + Sostenibles ha repartit aquest curs més de 9.000 plantes a 252 centres educatius de la ciutat de Barcelona. Un cop plantades als patis, voleu saber com tenir-ne cura? Consulteu informació bàsica i alguns trucs!

  • El passat 15 de març, una vintena de centres educatius d'Escoles + Sostenibles es van adherir a la vaga convocada pel moviment #FridaysForFuture, o bé assistint a la manifestació o, en el cas dels més petits, organitzant cassolades a les escoles.

  • Del 22 al 28 d’abril se celebra aquesta efemèride que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica. Voleu participar-hi com a centre? Mesureu el soroll a través de l’activitat gratuïta “Quin soroll fem?” dirigida a alumnat de 3r de primària fins a 4t d’ESO.

  • El 4 i 5 de maig tindrà lloc al Parc dels Tres Turons la desena edició de la BioBlitzBcn, un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura. Coneixeu diversos grups biològics de la mà de persones especialistes i expertes!

Pàgines