L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Què és el Pla Clima i quins objectius té? El CCCB acollirà el 24 d’abril a les 18h la presentació d’aquesta estratègia ambiciosa i integradora, creada amb un procés de cocreació entre la xarxa B+S i la ciutadania. 

     

  • Presentem un seguit d’iniciatives i recursos per poder celebrar el dia de la rosa i el llibre d’una forma alternativa, solidària i conscient.

  • El programa Bcn E+S i el Consorci d’Educació de Barcelona es troben amb representats de quatre països europeus per dissenyar material didàctic amb la finalitat d’impulsar els Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

  • Situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l’Hospital del Mar, és un espai d’informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s’hi relacionen.

  • El 25 d’abril és el Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll, us presentem un seguit d’activitats per prendre consciència de com afecten el soroll i els sons a la ciutat.

Pàgines