L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Nou horari d'estiu

    A partir del 3 de juliol i fins al 4 de setembre, l'horari d'atenció al públic d'estiu de la Secretaria Barcelona + Sostenible serà de 8 a 14h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental romandrà obert el juliol de 8 a 15h.

  • L’Ajuntament de Barcelona està desenvolupant el nou Pla Clima, que pretén, entre d’altres objectius, fomentar la participació i recollir les aportacions de les organitzacions de la xarxa B+S. Voleu saber-ne els detalls? El pròxim 13 de juliol a les 17.30 h teniu la primera cita!

  • El passat dimarts 13 de juny prop de 600 persones assisteixen en un acte de cloenda multitudinari amb intercanvis d’experiències, tallers, una manifestació i l’esperada estrena de la cançó de les Escoles + Sostenibles “El nou combustible”.

  • Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs. Per donar a conèixer millor els beneficis dels parcs i jardins, enguany s'ampliarà el nombre de visites guiades prèvies als concerts: concretament, n’hi haurà una a cada districte. Del juny a l'agost.
  • Enguany es compleixen 5 anys des de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 que celebrarem amb 3 actes durant l’última setmana de novembre. Convidem als membres de la xarxa B+S a assistir-hi i a participar en els grups de treball de la Convenció 2017.
     

Pàgines