L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Siguis adult, jove o infant... si aquest estiu et quedes a casa és perquè vols! Aquest equipament municipal ubicat a la platja del Somorrostro organitza una trentena d'activitats i ofereix múltiples serveis lúdics fins al 30 de setembre

     

  • “El canvi climàtic no és responsable de tots els desastres naturals, però els fa més intensos i severs”, el director executiu del Global Carbon Project i un dels autors de l'IPCC, Pep Canadell, comparteix la seva visió sobre el canvi climàtic amb una audiència de més de 130 persones.

  • Del 19 al 23 de juny va tenir lloc a Montreal el Congrés Mundial de l’ICLEI, xarxa de governs locals per la sostenibilitat. Aquest se celebra cada tres anys per mostrar els avenços dels governs integrants d’aquesta xarxa en el desenvolupament urbà sostenible arreu del món.

  • Barcelona utilitza l’art com una nova manera de lluitar contra els residus amb la creació d’una escultura d’art reciclat de 6 metres d’alçada.

  • Nou horari d'estiu de la Secretaria

    Les Secretaries de Barcelona + Sostenible, Escoles + Sostenibles i Comerç + Sostenible tindran fins el 7 de setembre un horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Pàgines