Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • La Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) organitza el 15 de novembre una nova edició d'aquest Fòrum amb la finalitat de promoure l’educació per a la sostenibilitat, establir nous espais de col·laboració i participació per copsar i millorar l’estat de l’educació ambiental a Catalunya.

  • Des de l’any 2019, Ecologia Urbana i Política Alimentària Urbana de l’Ajuntament de Barcelona estan promovent una alimentació sana, justa i sostenible a Barcelona plantejada des de la sobirania alimentària.

  • En la 22a edició d’aquest guardó, l’Associació d’amics i comerciants de la Plaça Reial i l’entitat Back to Eco, ambdós membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, han estat reconegudes amb la menció de comerç de proximitat i comerç sostenible, respectivament.

  • En el marc de la campanya ‘la Vida dels Jocs i les Joguines’, el dissabte, 16 de novembre se celebra la festa "Zero Waste Toys", organitzada per l'entitat de B+S Espai Ambiental. L'acte comptarà amb una zona de jocs lliures, exposició i venda, exposicions, presentacions i molt més! 

  • Renova la teva roba és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat. Del 4 de novembre a l'1 de desembre podeu intercanviar la vostra roba en diversos equipaments de la ciutat. Consulteu el fulletó de la propera edició en aquest enllaç.

Pàgines