Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Fins el 31 de març podeu presentar la vostra proposta d'acció de neteja d'espais naturals emmarcada en el voluntariat europeu Let's Clean Up Europe, que se celebrarà del 10 a 12 de maig.

  • Si vols conèixer que és la Biomarató marina, organitzada per l’Institut de Ciències del mar (ICM) i les accions de participació ciutadana que duran a terme a les platges de Barcelona organitzen dues xerrades informativa el 23 de març al Centre de la Platja i una altra el dissabte 30 de març a l’Escola del mar de Badalona.

  • El diumenge 24 de març, tindrà lloc una bicicletada cívica i participativa per reivindicar la visibilitat de la bicicleta a la ciutat. L'activitat començarà a les 10h i es farà un recorregut en bicicleta d'11 kilòmetres. Recorda que cal inscripció prèvia!

  • El bioblitz –o marató festiva d’observacions naturalistes– tindrà lloc el proper 24 de març de manera simultània en ambdues capitals. Com a la primera ocasió, l’activitat està oberta a tot el públic i serà el colofó a la campanya LiquenCity de mostrejos realitzada amb la comunitat educativa.

  • Al mes de febrer els equipaments públics de Barcelona han aconseguit reduir la despesa energètica fins a un 13,46% en electricitat, un 9,6% en consum d’aigua i un 15,33% en gas en la segona edició de la Marató d’Estalvi Energètic.

Pàgines