Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Caminades per la sostenibilitat, visites guiades a la Fàbrica del Sol, concerts de "Música als parcs"... enguany tornem a celebrar la Setmana de la Sostenibilitat, del 31 de maig al 7 de juny, un conjunt d'activitats que s'agrupen al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. No us ho podeu perdre!

  • De Buena Planta, amb l'objectiu d'apropar l’ecologia urbana a les persones, ens presenta el primer festival De Buena Planta market, que tindrà lloc en els jardins de La Central del Raval. Aquest és un punt de trobada on descobrir, escoltar i aprendre a través d’un mercat, un cicle de conferències i activitats i tallers que tindràn lloc del 21 al 25 de maig.

  • El Programa Metropolità PREMET25, les accions de prevenció i la nova contracta de neteja i recollida són les temàtiques més destacades de la sessió “Estratègia Residu Zero: estat i seguiment” celebrada el passat 9 de maig.

  • Aquest curs fa 25 anys que es van començar a impartir les primeres classes de jardineria i paisatgisme entre persones aficionades. Per això, el pròxim 22 de maig se celebrarà un acte al mateix centre, en el qual no faltaran totes les persones que han tingut alguna cosa a veure amb la seva història.

  • Urbonera i Connet Hort co-organitzen aquest taller gratuït sobre vermicompostatge el 26 de maig a les 11:30 h. Com tractem els residus orgànics domèstics per fer vermicompostatge?

Pàgines