L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 800 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Destaquem

  • A partir del proper 1 de setembre, s'obren les inscripcions per a les activitats de la Setmana de la Prevenció de Residus. Enguany també disposeu d'eines de comunicació per a diferents sectors: empreses, escoles, ciutadania... Animeu-vos a participar-hi!

  • Tota l'actualitat del sector turístic a Barcelona, la política de la ciutat en aquest àmbit, l'activitat del Consell Municipal Turisme i Ciutat, estadístiques i molt més al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona.

  • Representants dels governs de Barcelona i Los Angeles s'han reunit per compartir  visions sobre polítiques socials, econòmiques i de sostenibilitat d'ambdues ciutats. D'entre els reptes ambientals destaquen la gestió de l’aigua, la contaminació local, la mobilitat sostenible i el canvi climàtic.

  • A l'octubre torna la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (#FESC2016) al recinte Fabra i Coats. Ja podeu fer la preinscripció de la vostra entitat així com propostes d'activitats, tallers i/o xerrades. Teniu temps fins al 15 de juliol!

  • Horaris d'estiu de Barcelona + Sostenible

    Entre el 4 de juliol i el 2 de setembre, els programes Barcelona + Sostenible i Escoles + Sostenibles us atendran de 8 a 15 h. Per la seva banda, durant el mes d’agost La Fàbrica del Sol estarà oberta al públic de dimarts a divendres, de 10 a 14 h. Que tingueu un bon estiu!

Pàgines