L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 800 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Destaquem

  • El proper dijous 27 d’octubre tindrà lloc la conferència sobre el llibre “La situación del mundo 2016. Ciudades sostenibles”, amb Gary Gardner, director de publicacions del Worldwatch Institute i codirector del llibre, en col·laboració amb Icaria Editorial. Inscripcions obertes a través d'aquest formulari.

  • Us presentem un recull de recursos destinats a entitats i empreses, centres educatius i ciutadania per celebrar el Dia Mundial de l'Alimentació el 16 d'octubre, aquest any vinculat al canvi climàtic.

  • Com desafiar el canvi climàtic des de la cultura? La segona edició d'aquest guardó vol reconèixer projectes que ofereixin solucions imaginatives i eficaces a la lluita contra el canvi climàtic. Presentació projectes des de l’11 d’octubre al 31 de gener 2017. Consulteu les bases.

  • Del 14 al 22 d’octubre se celebra a Barcelona el 3r festival de turisme sostenible Vilamon. A través de fòrums, exposicions i itineraris guiats, coneixereu alternatives d’oci i turisme amb valors de respecte al medi ambient, la diversitat humana, les cultures i les economies locals.

  • El proper dissabte 8 d'octubre, de 12 a 14 h, tornen els vermuts amb energia a La Fàbrica del Sol. Es donaran consells i recursos per aïllar millor casa nostra i fer-la més confortable sense consumir més electricitat. Tot acompanyat d'un petit refrigeri!

Pàgines