Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Arriba la primavera ben carregada d’activitats de sostenibilitat! Us presentem un recull de les que s’ofereixen des de les entitats de la xarxa B+S i els equipaments municipals.

  • La tercera edició de la Setmana sense Soroll, del 22 al 28 d’abril del 2019, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental.  Sota el lema ‘Silenciem el soroll!’, la iniciativa pretén afavorir les actuacions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

  • Quants éssers vius ets capaç de trobar i fotografiar sota l'aigua? La biomarató és una competició amistosa entre 80 ciutats de tot el món que té l’objectiu de trobar el màxim nombre d’espècies a l’entorn urbà. Guanyarà la ciutat que aconsegueixi fer més observacions, trobar més espècies diferents i animar a més participants entre el 26 i el 29 d’abril.

  • El proper 9 de maig tindrà lloc una sessió informativa sobre la implementació de l'Estratègia de Residu Zero a la ciutat, en la qual s'abordaran els avenços en prevenció de residus i algunes de les novetats i accions en marxa.

  • L’Espai d’Intercanvi Barceloneta és un nou lloc de trobada, informació i activitats emplaçat a l'Ateneu de la Fàbrica del Sol on la ciutadania i les entitats del barri i del seu entorn poden portar i endur-se materials a partir d’un sistema de punts basat en la petjada de carboni.

Pàgines