Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, que se celebra del 19 al 27 d'octubre, l’Ajuntament de Barcelona obre les portes de la seva xarxa d’Horts Urbans perquè tota la ciutadania s’hi apropi i els pugui conèixer més a fons.

  • El dissabte 2 de novembre tindrà lloc l’Open Day que té com a objectiu apropar el cafè de qualitat al públic general. El festival adquireix criteris de sostenibilitat, ja que a més de separar els residus, cada assistent disposarà del seu got de vidre per evitar les tasses d'un sol ús. Alhora, el cafè d'especialitat té la filosofia de ser més respectuós i just amb el productor i per tant garantir una viabilitat a llarg termini de totes les parts de la cadena productora.

  • L’Acte de Signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat dona la benvinguda al curs 2019-2020 a més de 240 alumnes i docents de 43 centres educatius amb una trobada que va voler reivindicar l’emergència climàtica actual connectant amb un personatge del futur.

  • Consulteu tota la informació del curs 2018-2019 a la memòria d’Escoles + Sostenibles: accions dels centres, formació, assessoraments, premis, accions d’intercanvi i molt més!

  • En un context de crisi climàtica, un petit gest pot tenir un gran impacte: converteix la teva organització en un espai lliure de plàstic a les begudes. Ampolles de vidre, palletes metàl·liques o compostables, tasses reutilitzables per al cafè... en són alguns exemples. I vosaltres, a què espereu? Sumeu-vos al repte #beuresenseplastic !

Pàgines