Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Del 20 al 27 de setembre s'organitzen mobilitzacions a nivell mundial que culminaran amb una vaga i una manifestació el divendres 27 als Jardinets de Gràcia de Barcelona. Ciutadania i entitats de tot el món han anunciat accions al llarg de tota la setmana, amb motiu de la cimera pel clima del dia 23 a Nova York.

  • Aquesta setmana es posa en marxa la iniciativa Covering Climate Now. Més de 200 mitjans de tot el món participaran en aquesta campanya per conscienciar la població sobre el canvi climàtic, entre els quals s'hi ha adherit TV3 i Catalunya Ràdio.

  • Més d’una vintena d’activitats s’organitzen del 16 al 22 de setembre en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany, amb el lema “Camina amb nosaltres” es busca promoure una ciutat més verda, confortable i menys contaminada.

  • El proper 30 de setembre tindrà lloc una jornada sobre fenologia en la que podreu veure en quins éssers vius s’estan notant més els efectes del canvi climàtic i com veure-ho en cadascun d’ells. També podreu enriquir-nos de l’experiència d’algunes iniciatives que us donaran idees pràctiques

  • Durant aquesta tardor està previst un treball intens de coproducció entre Ajuntament i ciutadania amb el propòsit d’obtenir una Declaració d’Emergència Climàtica vigent a partir de l’1 de gener de 2020.

Pàgines