L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • L’Ajuntament de Barcelona publicarà la resolució de les subvencions pel clima de forma imminent, consulteu el nostre web per informar-vos del resultat.

  • Us proposem un seguit d'activitats i recursos per viure un estiu d'allò més sostenible. Bones vacances!

  • "No hi ha una solució única per al canvi climàtic, sinó un conjunt molt gran d’accions i canvis culturals que són necessaris". Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project i un dels autors de l'IPCC.

  • Material informàtic, d'oficina, senyals metàl·liques...i molt més! Consulteu "materials en donació", l'espai web on qualsevol organització membre de la xarxa B+S pot oferir o rebre materials. Allarguem la vida útil dels productes!

  • Barcelona Energia, l’operador elèctric metropolità, va començar a operar l’1 de juliol, amb la intenció de tenir un paper actiu en el mercat energètic per fer-lo més just, eficient i sostenible.

Pàgines