L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible, la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc dels "Dies pel Clima", les jornades que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada “Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic" en la qual es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats.

  • En aquest cicle de conferències el CCCB obre el debat sobre la necessitat de repensar la nostra relació amb la natura, incloses les espècies animals que ens acompanyen. Consulta les activitats programades del 29 d'octubre al 19 de novembre, emmarcades en la Biennal de Pensament Ciutat Oberta.

  • La nostra qualitat de vida depèn de com ens alimentem, de com ens vestim i en quins ambients ens movem. El proper dia 20 de novembre a les 18h tindrà lloc al carrer Calàbria 66 la sessió: “Menys tòxics més salut”, en la qual quatre especialistes ens aportaran la seva visió de la salut i atendran les preguntes del públic.

  • Del 17 al 25 de novembre s'organitzen activitats a tota Catalunya per sensibilitzar i promoure la prevenció de residus. Campanyes, tallers, exposicions, conferències...a través d'aquest buscador trobareu totes les opcions, no us quedeu sense plaça!

  • En el marc del Memorial de l'Aigua, el proper 27 de novembre l’experta en dret d’aigües Isabel Caro-Patón aportarà la visió jurídica en el cicle de xerrades “Aigua, ciutadania, Barcelona: perspectives & prospectives”. Així, explicarà com, a l’hora de regular la gestió de l’aigua, existeixen fortes tensions entre l’enfocament local, el metropolità i el de les conques hidrogràfiques.

Pàgines