Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Els dies 6 i 7 de març se celebra el Congrés Transició Energètica i Ciutat (CTEC) al campus Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya, un espai que té per objectiu posar en relleu el paper de les ciutats en l’impuls de la transició i la sobirania energètica.

  • L’equipament és un dels 62 edificis municipals que intenta reduir durant aquest mes de febrer en un 10% el consum d’aigua, electricitat i gas. Els guanys es destinaran al projecte E3, una iniciativa educativa que lluita contra la pobresa energètica. 

  • El Servei de Documentació d’Educació Ambiental va poder exposar els diversos recursos que s’ofereixen des de la Direcció d’Estratègia i Cultura de la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona, destacant principalment el Pla Clima. 

  • Duae Collective exhibeix a Fabra i Coats un projecte de recerca artística sobre el riu Besòs. Aquesta exposició internacional presenta alguns aspectes històrics i biològics i reflecteix la seva integració amb l'entorn urbà.

  • L’exposició convida a fer un recorregut dividit en set àmbits amb l’objectiu que les persones surtin de l’exposició commogudes per la bellesa i la sensació de benestar que aporta la natura i convençudes d'adoptar una actitud de compromís i actuar per aturar la pèrdua de biodiversitat

Pàgines