L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 800 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc del Dia Mundial de l'Aigua, l'1 d'abril a la Casa de l'aigua es fa una celebració per tancar el cicle Aiguart, una matinal de festa amb aigua, art i diversió per a tothom.

  • El 27 de Gener passat es va aprovar al Plenari el Pla Director de l’Arbrat de Barcelona 2017-2037. Ja podeu consultar la seva publicació online!

  • El proper 5 de maig, de 9.00 a 13.30h al Born Centre Cultural, tindrà lloc la 6a trobada del Fem Xarxing, una jornada que brinda l'oportunitat de fer networking entre les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Reserveu-vos la data!

  • S’obre el procés per fer aportacions de l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya, que es podran dur a terme a través de les sessions informatives i de debat que s’han organitzat arreu del territori i omplint els formularis de resposta.

  • Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. Apunteu-vos a alguna de les accions que s'organitzen a Catalunya! Inscripcions fins el 31 de març.

Pàgines