Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • El Programa Metropolità PREMET25, les accions de prevenció i la nova contracta de neteja i recollida són les temàtiques més destacades de la sessió “Estratègia Residu Zero: estat i seguiment” celebrada el passat 9 de maig.

  • Aquest curs fa 25 anys que es van començar a impartir les primeres classes de jardineria i paisatgisme entre persones aficionades. Per això, el pròxim 22 de maig se celebrarà un acte al mateix centre, en el qual no faltaran totes les persones que han tingut alguna cosa a veure amb la seva història.

  • Urbonera i Connet Hort co-organitzen aquest taller gratuït sobre vermicompostatge el 26 de maig a les 11:30 h. Com tractem els residus orgànics domèstics per fer vermicompostatge?

  • Enguany tornen els diàlegs ambientals, amb diverses sessions de les quals recomanem la del 21 de maig "Iniciatives de turisme sostenible: compartim encerts i errors!" a la Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona.

  • Descobriu l'agenda col·laborativa que recull i mostra les activitats que es desenvolupen dins de l'àmbit de l'ESS a la ciutat. Barcelona Activa, de la mà del Comissionat d’Economia Social Desenvolupament Local i Consum, va fer publica el mes passat aquesta eina que pretén ser l’altaveu de la Innovació Socioeconòmica i l’Economia Social i Solidària a la ciutat de Barcelona.

Pàgines