L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Barcelona impulsa un memorial que recollirà, fins el 25 de març, experiències i reflexions entorn a la memòria històrica d'aquest bé comú.

  • Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i Grup GSR convoquen un concurs on es premiaran aquells restaurants que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari. Termini fins el 31 de març.

  • Entre el 19 i el 25 de març de 2018 tindrà lloc la 2a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

  • L’equip de projecte E4 publica “Rehabilita’m, fes-me eficient i saludable”, que aporta informació i fomenta estratègies per a l’estalvi i l’eficiència energètica.

  • Ja podeu consultar el catàleg de tallers del programa "Carrega't d'energia", que enguany 4 nous tallers per a configurar un programa que promou la implicació i l'apoderament de la ciutadana en la transició cap a la sobirania energètica

Pàgines