L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • En el marc de la cimera COP 23 a la ciutat de Bonn, l’Ajuntament ha presentat el nou web “Barcelona pel Clima” que ha comptat amb la col·laboració de l’equip de projecte de Comunicació del Compromís de Barcelona pel Clima.

  • El 25 i 26 de novembre se celebra al Museu Marítim de Barcelona el "Posidònia Green Festival", un festival internacional d'art, medi ambient i desenvolupament sostenible.

  • Enguany, s'estrena per primera vegada la versió per a joves del "Renova la roba". Si teniu entre 12 i 35 anys, aquesta és la vostra oportunitat de canviar l'armari sense generar residus. Consulteu els horaris d'intercanvi d'aquest novembre!

  • Del 18 al 26 de novembre us podeu sumar a la nova edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Sota el lema "Sigues llest", es proposen diverses accions de reducció, reutilització i reciclatge. Consulteu els materials comunicatius!

  • El passat 6 de novembre, la sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya va ser l’escenari del lliurament de la 20a edició dels premis Comerç de Barcelona, amb la presència de comerciants premiats a les anteriors convocatòries, representants de les associacions comercials i entitats de la ciutat, i del govern municipal. 

Pàgines