L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • Que B+S organitza una conferència sobre canvi climàtic? I nosaltres sense saber-ho? Coneixieu totes les novetats en sostenibilitat i ara us heu perdut en un mar de correus sobre dades? Ara és el moment! Esteu a dos clics de tornar a rebre la informació... Que no us ho expliquin!

  • El proper 3 de juliol, la Sala Francesa Bonnemaison acollirà la conferència de Pep Canadell, director executiu del Global Carbon Project, que ens parlarà dels impactes del canvi climàtic i les oportunitats emergents per a la descarbonització.

  • Consulta les activitats sobre estalvi i eficiència energètica programades fins l'11 de juliol en el marc de la Setmana de l'Energia.

  • Ja arriba l'acció de ciutat en què diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. Formeu-ne part!

  • Voleu formar part dels nous grups de treball de la xarxa? El proper 10 de juliol es realitzarà una sessió en la qual es crearan tres grups de treball sobre verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic i residus. Poc a poc avancem per definir un full de ruta de B+S per als propers anys.

    Pàgines