L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

 • Prop de 250 persones van assistir a la presentació del Pla Clima de Barcelona, que, amb horitzó al 2030, vol aconseguir reduir un 45% de les emissions a través de 4 eixos estratègics i 242 mesures transversals.

  • El 4 de maig ens trobarem per decidir quines accions emprendrà la xarxa B+S en els propers 5 anys. És el moment de dir la vostra, per construir plegats una ciutat més sostenible!

  • Amb l’arribada de la primavera volem compartir amb vosaltres el nostre propòsit de seguir fent créixer la nostra xarxa. Recopilem i compartim el calendari d’activitats organitzades per diferents membres de Barcelona + Sostenible, animeu-vos a participar-hi.

   • El programa Bcn E+S i el Consorci d’Educació de Barcelona es troben amb representats de quatre països europeus per dissenyar material didàctic amb la finalitat d’impulsar els Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

   • Situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l’Hospital del Mar, és un espai d’informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s’hi relacionen.

   Pàgines