L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Escoles + Sostenibles  Entitats i Empreses + Sostenibles  Comerç + Sostenible

Ciutadania + Sostenible   Ajuntament + Sostenible

Destaquem

  • El proper mes de novembre se celebra l’equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 amb la Convenció de Barcelona + Sostenible. Consulteu tots els detalls al nou web!

  • Us deixem un seguit d’activitats i recursos perquè gaudiu d’aquest període estival de forma sostenible. Bones vacances!

  • Tot sobre la sessió del Pla Clima

    El passat 13 de juliol es va celebrar la primera sessió de participació del Pla Clima, en la qual es van donar a conèixer els detalls sobre el procés de coproducció, es van recollir aportacions i es va presentar la plataforma Decidim Barcelona.

    + informació

  • “L’educació ambiental ha de capacitar per a l’acció, no adoctrinar”. Teresa Franquesa, Direcció d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

  • El passat dia 5 de juliol es va celebrar la primera sessió del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de 2017 a Can Fabra. Es van tractar el Pla Clima, la Convenció de Signants i el Programa d'accions de l'Estratègia Residu Zero, entre altres temes.​

Pàgines