Fem Xarxing!

Networking dels membres de la xarxa B+S

 • Divendres, 5 maig, 2017

  Encara no us heu inscrit al Fem Xarxing del 5 de maig? Enguany parlarem sobre l'economia circular, l’estat dels projectes de Barcelona pel Clima i facilitarem molts espais per enxarxar-vos amb la resta de membres de B+S. No us ho podeu perdre!
   

  “Fer Xarxing” vol dir treballar en xarxa, traçar fils per unir les diferents organitzacions que en aquest cas conformen el programa Barcelona + Sostenible. El 5 de maig de les 09.00h a 13.30h al Born Centre Cultural gaudireu d’un espai per donar-vos a conèixer, per intercanviar, per descobrir i per crear sinèrgies entre un conjunt d’entitats que treballeu per un objectiu de sostenibilitat comú.

 • Divendres, 17 juny, 2016

  Més d’un centenar de membres de la xarxa B+S van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta cinquena edició va tenir la gamificació com a fil conductor.

  Consulta la crònica de la jornada aquí

 • Dimarts, 27 octubre, 2015

  El passat 27 d'octubre de 2015 va tenir lloc el Fem Xarxing pel clima, amb el canvi climàtic com a eix central de la trobada. Llegiu la crònica de la jornada.

 • Divendres, 10 abril, 2015

  Més de 75 persones de 65 entitats i empreses membres de Barcelona + Sostenible es van trobar el passat 10 d'abril de 2015 per conèixer altres organitzacions, crear sinèrgies i aprendre noves dinàmiques d'innovació i participació.

 • Dimarts, 4 novembre, 2014

   

   

 • Divendres, 7 març, 2014

  Més de 100 representants de 77 organitzacions es van trobar al Fem Xarxing el passat 7 de març. Durant la jornada es van generar diversos espais de col·laboració, posant èmfasi en la creativitat.

  Activitat xarxing