Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • El proper dimecres 25 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, s'organitza aquest taller de cocreació amb l'objectiu d'analitzar la mobilitat actual de la ciutat i fer propostes per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

  • “Treballar pensant a construir un món millor és possible; evidentment, és un camí molt més complicat, però també és molt més satisfactori!”, Alba Calls, emprenedora social.

  • Vídeos, documentals, guies i espais en línia són alguns exemples dels recursos que us oferim en motiu de la Setmana Europea per la Mobilitat Sostenible. Doneu un cop d’ull a tots els materials recomanats pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

  • Del 7 a l'11 d’octubre torna la Setmana de la Rehabilitació, una iniciativa organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona en que es desenvoluparan activitats i assessorament per a professionals del sector i ciutadania.

  • Del 19 al 27 d’octubre, la Setmana Bio aplegarà un conjunt d’activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i l'alimentació ecològiques. Us animeu a organitzar-hi la vostra? Teniu fins el 30 de setembre!

Pàgines