Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • El Zoo de Barcelona va acollir, divendres passat, la 13a sessió del Grup de Treball de Residus, emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i oberta de forma excepcional a tots els membres de la xarxa B+S interessats a saber més sobre la iniciativa.

  • “Quan tenim una idea, el que és més lògic i natural per a nosaltres és recórrer a les organitzacions que pertanyen a Barcelona + Sostenible” Núria Sau, directora de projectes d’Andròmines.

  • Esteu participant en un projecte d'Aprenentatge Servei ambiental (ApS)? Consulteu les subvencions que podeu demanar abans del 23 de desembre per tal de donar un impuls als vostres projectes!

  • Teniu ganes de saber com aportar la perspectiva de gènere als teus projectes i la teva entitat? De compartir bones pràctiques al respecte amb altres entitats de la ciutat? El Centre de Recursos per les Associacions juvenils de Barcelona ofereix aquesta formació el 10 de desembre de 18 a 21 h.

  • L'associació revo prosperitat sostenible, membre de la xarxa B+S, organitza per aquesta conferència el 17 de desembre de Katherine Trebeck de WEALL (Wellbeing Economy Alliance), en què es parlarà de l'economia del benestar i de l'experiència a Escòcia en l'aplicació del benestar a l'economia i en la formulació de les polítiques públiques.

Pàgines