Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • Traieu les agendes i anoteu-ho amb retolador vermell: divendres 19 d'octubre és la data del proper Fem Xarxing, un dels esdeveniments de networking més importants de la xarxa Barcelona + Sostenible. No us ho podeu perdre!

  • El passat dimarts 18 de setembre el grup de verd i biodiversitat es va trobar per primera vegada per començar a definir els seus objectius i el pla de treball. Pel que fa a la resta, el grup de residus es trobarà el 27 de setembre i el d’energia i canvi climàtic el 4 d’octubre.

  • “Avui en dia hi ha molts moviments de voluntariat ambiental i no tots tenen prou visibilitat. Des de la XVAC els donem a conèixer, n’incentivem la participació i els facilitem eines i recursos”. Anna Parisi, tècnica de la Xarxa de Voluntariat Ambiental.

  • El Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaca com a novetat d’aquest mes “L’Anuari estadístic de la ciutat de Barcelona 2018”, un recurs informatiu i de recerca que recull dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat.

  • Des de B+S volem ser el vostre altaveu! El butlletí, el web, les xarxes socials, el calendari d’activitats...us oferim diversos canals de comunicació per fer difusió de tot allò que feu en l'àmbit de la sostenibilitat.

Pàgines