Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • No us perdeu aquesta ocasió per conèixer altres organitzacions de la xarxa B+S i establir col·laboracions. Us esperem el 19 d'octubre al Born Centre Cultural, un espai que s'omplirà d'idees entorn a la sostenibilitat quotidiana.

  • MUV (Mobility Urban Value) és un projecte d’investigació i innovació en fase de desenvolupament que vol promoure el canvi modal cap a una mobilitat més sostenible. El proper dijous, 18 d'octubre a la Biblioteca Ignasi Iglèsias de Sant Andreu es realitzarà un taller de co-creació per dissenyar un joc de mobilitat sostenibile adaptat a les necessitats del barri.

  • El proper 29 i 30 d'octubre es celebra al Palau Reial de Pedralbes l'"AMWAJ: A Mediterranian Water and Journalism forum for sustainable development", un esdeveniment que promou l'intercanvi de coneixement, el networking entre organitzacions, persones emprenedores, investigadores i periodistes de la regió Mediterrània.

  • Les canyetes de plàstics són un dels residus més comunament trobats a les platges i dins els animals...Reduïm-ne l’ús a la restauració! Si ets un establiment, consulta la informació de la campanya “Millor sense canyeta”

  • Estàs interessat/da en el cultiu d'hortalisses, fruites, plantes medicinals o aromàtiques en balcons, terrasses, patis o espais comunitaris? Neix el primer MeetUp d'agricultura urbana de la ciutat organitzat per la cooperativa TARPUNA. Uneix-te al grup i cultiva el tu propi hort urbà!

Pàgines