Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • L'associació de turisme sostenible Aethnic organitza el dilluns 17 de desembre a les 10 del matí al taller "Pla de sostenibilitat, millora del model de negoci de les empreses turístiques". La jornada explicarà com la sostenibilitat pot ser l'eix que doni valor a l'empresa i com millorar el model de negoci de les empreses turístiques.

  • El proper dijous 20 de desembre tindrà lloc el congrés "Business with social value", un esdeveniment per incentivar la transformació social de les empreses promovent conductes socials i sostenibles. Al congrés podreu gaudir de conferències, Face2Face i d'un dinar solidari.

  • Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès i Baix Maresme ha posat en marxa aquest any 2018 un projecte de Formació Professional Dual per tal de captar aprenents a les famílies d’Electricitat, Electrònica i Telecomunicacions. El passat mes de juliol, AEMIFESA es va adherir a la “Alianza para la Formación Profesional” Dual per tal d’encetar aquesta col·laboració pionera a Catalunya en el sector de les Instal·lacions.

  • Torre Jussana i Coòpolis presenten "Associació o cooperativa. Guia per a projectes col·lectius que busquen el seu camí" un material que té per objectiu donar tota la informació i les indicacions necessàries perquè cada projecte col·lectiu pugui decidir quina forma jurídica li és més apropiada.

  • La iniciativa “Millor sense canyeta” pretén reduir les canyetes de plàstic d’un sol ús a la restauració. L’objectiu és conscienciar sobre la poca utilitat d’aquest element i promoure el canvi d’estratègies en l’àmbit social.

Pàgines