Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • L'entitat AuS Arquitectura i Sostenibilitat (membre de B+S) organitza per al proper 18 de setembre la xerrada "Barcelona Energia, l'elèctrica pública metropolitana:debat i futur" en la qual hi participaran Cristina castells, gerent de l'Agència d'Energia de Barcelona i Pep Puig, vice-president d'EUROSOLAR.

  • El Barcelona Centre de Disseny celebra aquest 19 de setembre el “Hula Hoop”, un espai de trobada obert a professionals i empreses que vulguin compartir experiències d’economia circular en el qual col·laboren les entitats de la xarxa Eco Intelligent Growth i ByMyEco.

  • Ja tenim data pel Fem Xarxing: 19 d'octubre!

    Treieu les agendes i anoteu-ho amb retolador vermell: divendres 19 d'octubre és la data del proper Fem Xarxing, un dels esdeveniments de networking més importants de la xarxa Barcelona + Sostenible. No us ho podeu perdre!

  • Verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic o residus, quin us interessa més? Ja us podeu inscriure a la primera sessió de cada grup de treball de la xarxa Barcelona + Sostenible!

  • Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca persones voluntàries per als tres projectes de mentoratge.

Pàgines