Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • S'obre la convocatòria fins el 10 de maig per l’adjudicació i gestió d’un hort al terrat a l'Espai Jove La Fontana. Les entitats que se’n fessin càrrec donarien continuïtat al projecte durant un període de dos anys, prorrogables d’any en any per un màxim total de quatre, entre dues entitats. Consulteu tota la informació completa!

     

  • El proper 13 de juny arriba "Tech4good Congress", un punt de trobada obligat de professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l'àmbit de les tecnologies que milloren el benestar de les persones, concretament en els camps de la sostenibilitat, la productivitat alimentària, l'economia circular i la salut. 

  • El Reial Club Tennis Barcelona, membre de la xarxa B+S, organitza aquest esdeveniment que se celebrarà el 25 d'abril de 19 a 21 h que comptarà amb diverses persones expertes en la matèria. En format de taula rodona, es debatrà la relació entre el món de l'esport i el seu entorn per aconseguir un impacte positiu a nivell social, mediambiental i econòmic. 

  • El divendres 3 de maig, s’oferirà de 12 a 14 h una visita per a les entitats de la xarxa B+S a una cabina de control atmosfèric per tal de reflexionar sobre la qualitat de l’aire de la ciutat de Barcelona.

  • Teniu temps fins al 15 de maig per inscriure les vostres activitats en el marc de la Setmana de la Natura, una iniciativa del mes de juny que promou accions per a la conservació de la natura i el medi ambient.

Pàgines