Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • Ets una entitat de l’economia social? Ets una entitat sense ànim de lucre, una cooperativa o un particular en situació de vulnerabilitat? Necessites un ordinador, impressores, un tòner? Coneix i utilitza circula.cat, una iniciativa que permet allarga la vida útil dels dispositius electrònics, al mateix temps que mitigar el canvi climàtic i crear nous llocs de feina per persones vulnerabilitzades.

  • Tothom parla del 5G però, quin és l’abast d’aquesta tecnologia? Quan s’implantarà? Afecta la salut de les persones? El El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, el 27 de novembre, una jornada per resoldre aquests dubtes i molts més. 

  • Diverses entitats de la xarxa B+S ofereixen recursos per celebrar festes més sostenibles: vaixelles, gots reutilitzables, coberts, forns solars, entre d’altres. Consulteu-los i eviteu deixalles innecessàries!

  • “Les entitats ambientals son el motor del canvi cap a la sostenibilitat” Jeremie Fosse, president d’Eco-union.

  • El 27 i 28 de novembre, l'entitat membre de la xarxa B+S Tarpuna organitza aquestes jornades que tenen per objectius construïr ponts entre l'economia social i l'economia mercantil. Durant els dos dies es treballarà al voltant de les claus dels projectes i de les iniciatives (de l’economia social i mercantil) que aspiren a transformar el sistema econòmic.

Pàgines