Fem xarxa per la sostenibilitat


 

 

Destaquem

  • En el marc de la xarxa de ciutats C40, Barcelona Activa impulsa el programa Women Mentoring que acompanya i orienta dones emprenedores en projectes de sostenibilitat. Teniu temps fins el 31 de juliol per a inscriure-us-hi!

  • L'associació membre de Barcelona+Sostenible EcoUnion organitza aquest esdeveniment que tindrà lloc el 27 de juny a ca L'Alier. La conferència té l'objectiu de presentar els principals reptes d'adaptació o mitigació dels destins de costa, posant l'accent a Barcelona.

  • Us presentem dues guies que faciliten el consum i el treball de les plataformes digitals d’economia col·laborativa. Aquestes serveixen per explicar el fenomen i actuar amb més seguretat a l’hora de contractar béns i serveis mitjançant plataformes digitals o d’oferir-los, així com informen dels drets i deures de les persones que hi treballen.

  • A través d’onze capítols temàtics, la publicació “Informe Ambiental de Barcelona 2018” analitza l’estat actual del medi ambient de la ciutat, quines mesures s’han implantat en els últims anys i quines s’aplicaran en un futur proper.

  • “És important que les empreses sàpiguen transmetre els valors de sostenibilitat per vendre el seu producte i créixer de la millor manera possible.” Carlota Saez, Copywriter.

Pàgines