Comerç + Sostenible - Presentació

Comerç + Sostenible és el programa de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a les entitats de comerç i als comerços que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Destaquem

ENTITATS DEL COMERÇ I ORGANITZACIONS PROFESSIONALS SIGNEN EL COMPROMÍS CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT

El 7 de febrer de 2017, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, van signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 54 entitats associatives del món del comerç, gremis i organitzacions professionals de Barcelona. L'acte va ser presidit per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín.

Entre els assistents a l’acte s’inclouen entre d’altres representants del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme; PIMEComerç; Fundació Barcelona Comerç i la Unió d'Eixos Comercials Turístics Barcelona Oberta, eixos comercials, associacions territorials, gremis i col·legis professionals.

Per a més informació consulteu la crònica de l'acte.

Càpsules de bones pràctiques de sostenibilitat al comerç

Als següents enllaços podreu veure diferents actuacions de sostenibilitat a comerços de Barcelona sobre temàtiques com: producte ecològic i de proximitat, transport en bicicleta, eficiència energètica, estalvi d’aigua, accessibilitat i prevenció de residus.

Accessibilitat
Estalvi d'energia
Reducció de residus
Producte eco i de proximitat
Estalvi d'aigua
Repartiment en bicicleta

B+S a Twitter