Consell de cultura

El Consell és un instrument per contribuir al desenvolupament cultural de Barcelona. És un espai de diàleg entre el govern de la ciutat, els diversos sectors de la cultura i persones de reconeguda vàlua en l’àmbit de la cultura i les arts.

El Consell de Cultura s’articula com a òrgan de participació i incideix en la manera de fer polítiques culturals, en el com es defineixen i posen en pràctica.

Notícies

Leonardo Padura

El guardó es lliurarà el proper 8 novembre al Saló de Cent en el marc del festival ‘Barcelona Novel·la Històrica’, que se celebrarà entre el 5 i 10 de novembre

La Mercè 2018

La Llera del Besòs, el Parc de la Trinitat, el Castell de Montjuïc i la Plaça Major de Nou Barris s’alcen com a nous espais centrals d’una festa major que ha atret més de 1,3M de persones. 

Cartell convocatòria per a la concessió de subvencions

S’ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a la realització de projectes d’experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona de l’any 2018.

Observatori de Dades Culturals de Barcelona

Es fan públics els números que van marcar el sector cultural a la ciutat el 2017