Dones i clima

Barcelona vol ser una ciutat pionera per impulsar el lideratge femení en la lluita contra el canvi climàtic i, per això, s’ha adherit al programa Women4Climate de la xarxa de ciutats C40.

Dones i clima

Barcelona vol ser una ciutat pionera per impulsar el lideratge femení en la lluita contra el canvi climàtic i, per això, s’ha adherit al programa Women4Climate de la xarxa de ciutats C40.

Barcelona fa front al canvi climàtic

El canvi climàtic és una realitat i està ocasionat per l’ésser humà. Ja tenim evidències dels seus impactes i cal actuar per a fer-hi front.

Els efectes del canvi climàtic podrien presentar riscos en termes de salut i benestar de les persones (onades de calor), de seguretat (garantia de subministrament d’aigua i d’energia, vulnerabilitat de les infraestructures, risc d’incendis..) i en l’entorn natural que cal preveure i prevenir a nivell global.

Consulta aquí el Pla Clima

Clica aquí per més informació

Notícies

refugi climàtic, escoles, calor, solucions climàtiques

Sun, 06/09/2019 - 10:30h

Escollides les deu escoles municipals que seran refugis climàtics

Medi ambient. L’estiu del 2021 un centre educatiu de cada districte tindrà recursos especials per combatre la calor.

Mon, 05/13/2019 - 17:40h

Nou reconeixement internacional al Pla Clima

Canvi climàtic. Barcelona entra al grup de grans ciutats que lideren la lluita contra el canvi climàtic, segons l’estudi del principal organisme internacional d’avaluació i mesura de l’acció contra el canvi climàtic: el CDP.

Sat, 03/30/2019 - 09:57h

Alimentació ecològica i de proximitat a les escoles bressol municipals

InfA�ncia. Els contractes dels serveis de menjador quedaran subjectes a aquesta condició.

Fri, 02/22/2019 - 14:31h

El 6 i 7 de març Barcelona es convertirà en la capital de la transició energètica

Energia. Barcelona acollirà, els dies 6 i 7 de març el Congrés ‘Transició Energètica i Ciutat’ (CTEC) amb l’objectiu de posar en relleu el paper de les ciutats en l’impuls de la transició i la sobirania energètica.