Barcelona fa front al canvi climàtic

El canvi climàtic és una realitat i està ocasionat per l’ésser humà. Ja tenim evidències dels seus impactes i cal actuar per a fer-hi front.

Els efectes del canvi climàtic podrien presentar riscos en termes de salut i benestar de les persones (onades de calor), de seguretat (garantia de subministrament d’aigua i d’energia, vulnerabilitat de les infraestructures, risc d’incendis..) i en l’entorn natural que cal preveure i prevenir a nivell global.

Consulta aquí el Pla Clima

Clica aquí per més informació

Notícies

Mon, 12/10/2018 - 15:53h

Xerrada sobre canvi climàtic a l'Espai 30

Serà dilluns 17 de desembre a les 19 hores.

Fri, 12/07/2018 - 14:48h

Ferm compromís de les ciutats contra el canvi climàtic

Canvi climàtic. A la 24a Cimera de Nacions Unides contra el Canvi Climàtic es presenta una inciativa pel treball en xarxa de les ciutats.

Tue, 12/04/2018 - 13:09h

Es publica la declaració conjunta de la jornada científica sobre canvi climàtic

Canvi Climàtic. Diferents estudis sobre el clima es van presentar a la “Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona”, organitzada pel consistori barcelonès i que es va celebrar el 9 de novembre.

Tue, 11/27/2018 - 09:27h

El Pla Clima de Barcelona avança en el desplegament de les accions municipals de mitigació, adaptació i justícia climàtica

Medi ambient. Posa en valor la dimensió climàtica de les polítiques municipals que ja s’estan realitzant, proposa reforçar-les i n’afegeix de noves