Barcelona fa front al canvi climàtic

El canvi climàtic és una realitat i està ocasionat per l’ésser humà. Ja tenim evidències dels seus impactes i cal actuar per a fer-hi front.

Els efectes del canvi climàtic podrien presentar riscos en termes de salut i benestar de les persones (onades de calor), de seguretat (garantia de subministrament d’aigua i d’energia, vulnerabilitat de les infraestructures, risc d’incendis..) i en l’entorn natural que cal preveure i prevenir a nivell global.

Consulta aquí el Pla Clima

Clica aquí per més informació

Notícies

Sat, 03/30/2019 - 09:57h

Alimentació ecològica i de proximitat a les escoles bressol municipals

InfA�ncia. Els contractes dels serveis de menjador quedaran subjectes a aquesta condició.

Fri, 02/22/2019 - 14:31h

El 6 i 7 de març Barcelona es convertirà en la capital de la transició energètica

Energia. Barcelona acollirà, els dies 6 i 7 de març el Congrés ‘Transició Energètica i Ciutat’ (CTEC) amb l’objectiu de posar en relleu el paper de les ciutats en l’impuls de la transició i la sobirania energètica.

Thu, 01/31/2019 - 13:22h

Estalvi a l'Ajuntament: torna la marató energètica a les dependències municipals

Energia. Durant el mes de febrer 62 edificis i equipaments municipals promouran bones pràctiques per reduir el consum d’energia.

Thu, 12/20/2018 - 13:46h

Vuit experts locals i internacionals han debatut a Barcelona sobre el futur de l'aigua

Aigua. Clou cicle de xerrades-debat “Aigua, ciutadania, Barcelona: Perspectives i prospectives “. Vuit experts locals i internacionals han conversat sobre els reptes de la gestió de l’aigua en el marc del canvi climàtic.