Barcelona fa front al canvi climàtic

El canvi climàtic és una realitat i està ocasionat per l’ésser humà. Ja tenim evidències dels seus impactes i cal actuar per a fer-hi front.

Els efectes del canvi climàtic podrien presentar riscos en termes de salut i benestar de les persones (onades de calor), de seguretat (garantia de subministrament d’aigua i d’energia, vulnerabilitat de les infraestructures, risc d’incendis..) i en l’entorn natural que cal preveure i prevenir a nivell global.

Consulta aquí el Pla Clima

Clica aquí per més informació

Notícies

Thu, 10/11/2018 - 14:32h

Les escoles de la ciutat seran refugis climàtics

Medi ambient i sostenibilitat. Els centres educatius s'adaptaran, a través de l'aigua, el verd i la rehabilitació, en espais on resguardar-se de la calor a l'estiu, gràcies a una subvenció europea.

pla clima

Thu, 10/11/2018 - 12:49h

El millor Pla Clima de les grans ciutats europees

Medi ambient i sostenibilitat. El Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia ha valorat la integritat, l’eficàcia i l’enfocament transversal del pla.

Wed, 10/10/2018 - 10:29h

Adjudicats 200.000 euros a projectes ciutadans de lluita contra el canvi climàtic

Clima. L'Ajuntament adjudica onze subvencions per un valor global d'uns 200.000 euros destinats a projectes ciutadans de lluita contra el canvi climàtic.

Thu, 10/04/2018 - 14:26h

L'autoconsum energètic, un repte de futur

Energia. L'autoconsum d'energia en el sector residencial centra el pròxim 11 d'octubre un acte organitzat a la Fàbrica del Sol pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i Solartys.