Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

La Marina

'Atlas' i 'Vida laboral'
Sants-Montjuïc
7 mesos: gener 2018 - juliol 2018
#ARTiPARTlamarina

Partenaires: El Graner, com a entitat motora, a partir de l’eix Memòria històrica i l’eix cultural del Pla de Barris de la Marina . 

Artistes acompanyants: Ana Borralho, João Galánte i Claudia Faci. 

Artistes emergents: Veïns i veïnes de La Marina de Port

Col·laboradors: Vulnus, ART-transforma, ASPROSEAT, Hospital Sant Pere Clave, IES. Montjuic, Escola Barkenon, Mamis de la Marina, Casa del Colors, ESB Collserola, Casa del rellotge, Memorial democrátic de la SEAT, Imagina't, ÍES Domenech i Muntaner, Biblioteca Francesc Candel,  i Diari de la Marina .

La Marina ha estat un barri fabril amb un fort  esperit de lluita obrera. Les dues creacions comunitàries que s’hi duran a terme volen explorar aquest passat amb la participació de veïns, antics treballadors de la Seat i la Philips, i altres barcelonins que en vulguin formar part. Els portuguesos Ana Borralho i João Galánte se situaran al capdavant del projecte Atles, en col·laboració amb el Sâlmon< Festival; i Claudia Faci ens proposarà el projecte Vida Laboral

Més informació: info@granerbcn.cat

'Atlas'

Les funcions van tenir lloc el 8 i 9 de febrer 2018 com a inauguració del festival Sâlmon< al Mercat de les Flors.

'Vida laboral'

Taller amb Claudi Faci entre el 2 i el 16 de juliol al Graner. Funciones 17 i 18 de juliol al Graner en el marc del Festival Grec.

Compartir

Altres projectes: