Barcelona Cultura

The Penguins, sense reserva prèvia

Música
09/04/2018
Oferiren quatre concerts de Reggae per Xics en les pròximes dues setmanes

Estem tan contents de l'èxit que THE PENGUINS estan aconseguint al circuit Barcelona Districte Cultural, que us ho fem encara més fàcil: Per cap dels quatre concerts programats de Reggae per Xics cal fer reserva prèvia d'entrades.

  • 14/4 al centre cívic Parc Sandaru: El concert es farà a l'interior del centre cívic, però es retirarà la grada per guanyar aforament: hi cabran 300 persones. Les entrades es repartiran per ordre d'arribada.
  • 21/4, al migdia, al centre cultural Albareda: El concert es farà a l'exterior del centre cívic, concretament al Parc de les Tres Xemeneies i servirà com a prèvia a la festa de Sant Jordi. Així, a més del concert de The Penguins es realitzarà un taller artístic en col·laboració amb la Fundació Miró, que també és veïna de Sants-Monjuiïc.
  • 21/4, a les 18h, al Casal Font d'en Fargues: El concert es farà a l'exterior del centre cívic: a la confluència de la Rambla del Carmel i el carrer Llobregós.
  • 22/4 al centre cívic Can Clariana Cultural: El concert es farà a l'exterior del centre cívic.

"Ha estat un procés molt participatiu, sense cap jerarquia"

18/07/2018

Marta Galán ens explica com s'està vivint el procés de la creació comunitària de 'Rebomboris'

Art i part

Quan la 'Vida laboral' i la vida no són tan diferents

17/07/2018

'Vida laboral, l'espectacle comunitari que Claudia Faci i un grup de veïns i veïnes ha treballat durant dues setmanes, triomfa en la seva es

Art i part