Barcelona Cultura

Els artistes del circuit triomfen al Grec

17/07/2017
Les Impuxibles i Maria Arnal i Marcel Bagés han aconseguit l’aplaudiment del públic del festival d'estiu

Dos dels grups que participaran en la segona edició del circuit del Barcelona Districte Cultural acaben de triomfar amb les seves propostes en el festival Grec.

Maria Arnal i Marcel Bagés van presentar en la Sala Barts del Paral·lel el seu últim disc, 45 cerebros i un corazon -el mateix treball que oferiran en tres actuacions durant el circuit- i van penjar el cartell d'esgotades les localitats. 45 cerebros i un corazón, que va néixer quan van llegir en un diari la notícia de què havien trobat una nova fosa comuna de la Guerra Civil Espanyola, explora l'oblit, la memòria i el record. Aquest disc, que va sortir publicat durant la passada primavera, ha servit per donar una important empenta a aquest duo que fa anys treballa en la recuperació de músiques populars. Maria Arnal i Marcel Bagés tenen previstes tres actuacions en el Barcelona Districte Cultural: serà en l'Auditori de Sant Martí i els centres cívics Albareda i Matas i Ramis

Per la seva banda, Les Impuxibles han presentat, junt amb Clara Rovira, el seu nou treball a La Seca-Espai Brossa en el marc del Grec. Es tracta d'Aüc, en el que s'enfronten a la violència de gènere, un tema tan punyent com el de Limbo, l'espectacle amb el qual tornaran a la tardor a dos escenaris del Barcelona Districte Cultural. La seva nova proposta, igual que ja feien en Limbo, reuneix sobre l'escenari música, teatre i dansa. Les Impuxibles ja van presentar Limbo durant la primera edició del Barcelona Districte Cultural en l'Auditori de Sant Martí amb un gran èxit. Aquesta tardor està programat en els escenaris de Can Clariana Cultural i del Centre Cívic Urgell.

Però com que els camins entre el Grec i el Barcelona Districte Cultural són d'anada i tornada, a la tardor recuperarem un dels espectacles que va triomfar a l'edició 2016 del Grec. Es tracta d'Afasians. The Last Conference, la singular proposta de dues formacions tan singulars com Los Corderos.sc i Za! La presentaran a l'Auditori de Sant Martí i els centres cívics Albareda i Urgell.

'A solas', en molt bona companyia

17/03/2018

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach s'acomiaden del circuit amb una ovació al Besòs

Música

Voltar al món... I tornar al clarinet

09/03/2018

Els Barcelona Clarinet Players viatgen de la mà de Till per països i compositors

Música