Barcelona Cultura

El lado oscuro de las flores

Circ

Per què tenen les flors un costat fosc? No poden ser només bellesa?

Potser perquè són acròbates, perquè estan acostumats a buscar els tres peus del gat per poder caminar sobre les mans, Ginés Belchí i Jesús Navarro van decidir bussejar en la foscor i donar veu al costat fosc de les flors (Eldodlf)

Ginés Belchí va néixer a Múrcia i va créixer a les Illes Canàries; Jesús Navarro és de Nou Barris. Els dos van viure els seus primers anys sobre rodes: Ginés mai baixava de la seva taula de skate; i Jesús sempre estava pujat a la seva bicicleta. Però va arribar un moment en què van decidir aparcar els seus vehicles i donar una oportunitat al seu cos. Va ser llavors quan es van adonar que hi havia altres opcions més enllà de caminar sobre els peus.

A pesar que Ginés es va enamorar del break dance (o potser perquè es va enamorar del break dance), va decidir matricular-se a l'Escola de Circ Rogelio Rivel. I va anar allí on va coincidir amb Jesús. Després, Ginés va continuar els seus estudis a Toulouse; i Jesús, en la Central del Circ. Els dos van perfeccionar les seves capacitats acrobàtiques i el 2016 es van tornar a trobar a La Central del Circ: va ser llavors quan es van constituir en companyia i van començar el procés de creació d'un espectacle que seria l'embrió de Bubble. El muntatge final es va presentar el març de 2016 a l'Antic Teatre, on es va tornar a programar l'octubre de 2017.

Compartir

BUBBLE

divendres 27 d'abril 2018 - 18:30

CC Barceloneta

BUBBLE

divendres 09 de març 2018 - 20:00

CC Joan Oliver 'Pere Quart'

Quan les acrobàcies són dansa

Notícies - 16/02/2018

El lado oscuro de las flores enlluerna l'Auditori Sant Martí

Circ