Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Mumusic Circus

Circ

Aquests vells coneguts de Barcelona Districte Cultural (van participar en les dues edicions de 2017 amb Amigoo) fan circ d’autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l’acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l’espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d’Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo i a Petits prínceps, que van estrenar a la Mostra d’Igualada del 2014 i que després de les nou funcions que té programades en diferents escenaris del Barcelona Districte Cultural es podrà veure (entre el 23 de gener i el 3 de febrer) al Teatre Nacional de Catalunya.

Mumusic, cada cop més present als escenaris barcelonins, va presentar en el darrer festival d’estiu Grec el quart espectacle del seu repertori, Flou Papagayo.

Compartir