Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

LaPùblica

Teatre

LaPùblica són Lali Álvarez, Sonia Espinosa, Clara Garcés, Pau Matas, David Teixidó, Núria Solina, Neus Oriol i Anna Matas, un col·lectiu que va començar a treballar durant la primavera del 2015 i que es vol qüestionar la realitat que ens envolta. Després d’una residència als Lluïsos, va estrenar el seu primer espectacle, Barcelona (contra la paret), al festival Grec 2016. El muntatge també s’ha vist a la Fira de Tàrrega, el Festival Temporada Alta de Girona i l’Antic Teatre de Barcelona.

Lali Álvarez, autora i directora de l’espectacle, va arribar a Barcelona (contra la paret) després del triomf de Ragazzo (que es va poder veure al tercer circuit Barcelona Districte Cultural), un espectacle en el qual, juntament amb l’actor Oriol Pla, repassava la mort de Carlo Giuliani durant la cimera del G8 a Gènova el 2001.

Lali Álvarez també és la dramaturga d’Encreuaments a Vanuatu, la creació comunitària que es va estrenar el passat mes de juny a la Sala Beckett dintre del projecte ART i PART de Barcelona Districte Cultural.

Compartir