Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Live in San Francisco

Giulia Valle Trio

23/03/2018 - 20:00h

CC Urgell

Música

Durada: 75 minuts

Pocs compositors e intèrprets de jazz del panorama nacional poden presumir d'haver enregistrat el seu últim disc a San Francisco. Giulia Valle n'és una. Però no només això, perquè també es pot vantar d'haver actuat al mític Blue Note de Nova York i al festival de Jazz de Montreal, dos dels grans temples per a tots els seguidors d'aquest gènere musical del qual Giulia està enamorada fa molts i molts anys.

 

Giulia Valle Trio - New Video

FITXA:

Compositora i contrabaixista: Giulia Valle. Pianista: Marco Mezquida. Bateria: David Xirgu.

LA PREMSA HA ESCRIT

Seqüencial però també profundament melodiosa —i melangiosa—, torrencial però sense arribar al free, enigmàtica, evocativa, farcida de contrastos i de petits detalls, la música d’aquest trio es defineix pel tarannà inquiet de Valle.  (Ara, 5/05/2017)

La contrabajista y compositora de origen italiano y carrera forjada en Barcelona toca como en trance, con todo el cuerpo, como si en cualquier momento fuera a ponerse a bailar. Se mueve en total simpatía con la música. (El Periódico, 22/04/2016)

Valle se ha hecho un nombre en el circuito del jazz al frente de sus propias formaciones acústicas, con las que ha tocado incluso en el club Blue Note de Nueva York.  (El Periódico, 17/12/2015)

 

 

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots