Barcelona Cultura

Afasians-The last conference

Loscorderos.sc & Za!
Teatre

CC Urgell

QUÈ?  

A Afasians el què i el com semblen inseparables. Perquè... com explicar els ets i uts de la conferència quàntica que s’amaga sota aquest títol sense desvelar que qui la impartirà seran quatre individus de la tribu dels Afasians, ments científicament molt més elevades que la nostra i capaces de demostrar que un gat pot estar viu i mort a la vegada?

 

COM? 

Dels Afasians ens podem esperar qualsevol cosa. Només sabem que ens han demanat uns micròfons i un sofà, que hi ha qui diu que parlen (i molt), que altres apunten que es comuniquen a través de la música, i que hi ha qui promet que els ha vist moure’s com feien grans de la dansa com Pina Bausch o Merce Cunningham.

 

PER A QUI? 

Potser els científics de la NASA no hi estan d’acord amb els Afasians, però fins i tot ells podran gaudir d’una conferència que només demana deixar a casa qualsevol idea preconcebuda o qualsevol prejudici sobre què és i què no és teatre, què és i què no és dansa, què és i què no és un concert de música.

 

LOSCORDEROS·SC & ZA! - SÂLMON. Afasians – The last conference

 

LA CRÍTICA HA DIT:

“La conferència de Loscorderos.sc, ofereix un pou sense fons de nous coneixements. I també , un pou sense fons de diversió radical i plena d’inventiva: això, és tan veritat aquí com allà, tenint en compte que aquí i allà, són el mateix lloc.”

RAMON OLIVER (Recomana.cat, 5/07/2016)

“Siempre repletos de intencionalidad, implicados en el juego, seguros de la necesidad que tenemos de espacios para el pensamiento, para la reflexión colectiva. Pero convencidos que solo es posible con un lenguaje que ni siquiera puede ser etiquetado. Se trata de otra mirada, algo que solo la experimentación puede alcanzar. Es el teatro cuántico.”

JORDI SORA (Escena de la memoria, 4/07/ 2016)

 

FITXA:

Autors: loscorderos.sc & Za!

Intèrprets: David Climent, Pablo Molinero, Eduard Pou i Pau Rodríguez.

Direcció: Loscorderos.sc & Za!

Tècnic de so: El Mo.

Producció: Pilar López.

Vestuari: Laia Muñoz.

So i música: Za!

Disseny de llums: Cube.bz

Coproducció: Loscorderos.sc, Grec 2016 - Festival de Barcelona, Fundació Catalunya La Pedrera / Sâlmon < festival, Tercera setmana d’Arts escèniques de València.

Durada: 60 minuts.

 

Compartir

24 de novembre 2017

20:00

CC Urgell

Eixample

Urgell, 145

934 53 64 80

Com arribar

Loscorderos.sc & Za!

Loscorderos.sc & Za!

Dansa

Els Afasians ressusciten el gat de Schrödinger

Notícies - 27/10/2017

La conferència de loscorderos.sc i Za! a l'Albareda no serà l'última; impartiran més en el Barcelona Districte Cultural

Teatre

Els Afasians ressusciten el gat de Schrödinger

Notícies - 27/10/2017

La conferència de loscorderos.sc i Za! a l'Albareda no serà l'última; impartiran més en el Barcelona Districte Cultural

Teatre