23/11/2017 - 19:37h

Viu el teu Nadal a Barcelona!

Festa popular. L’encesa de l’enllumenat nadalenc marca l’inici d’unes festes de fires tradicionals, pessebres, activitats culturals, participatives i socials al centre i als barris, i la promoció del comerç de proximitat i el consum...

22/11/2017 - 19:00h

Tot l'esforç contra la violència masclista

BCNantimasclista. Es potencien els recursos municipals per atendre i ajudar les dones que han viscut violència masclista.

24/11/2017 - 17:53h

Nou casal de barri a la Sagrera

Equipaments. Diumenge, 26 de novembre, obre les portes el Casal Torre de la Sagrera. S’hi establiran diverses entitats, serà un espai d’ús comunitari i programarà activitats socioculturals.

22/11/2017 - 11:43h

Cap de setmana: les fires de Nadal i el Tió Gegant arriben a Barcelona

Temps lliure. La Fira de Santa Llúcia i la Fira nadalenca de la Sagrada Família obren les portes, mentre un tió de grans dimensions s'instal·la a l'avinguda de la Catedral per cagar regals per als infants.

23/11/2017 - 12:15h

Pacificació de l'entorn de la Sagrada Família

Mobilitat. A partir d'avui, i durant la Fira de Nadal de la Sagrada Família, es talla la circulació al carrer de Sardenya entre Provença i Mallorca. Abans que acabi l'any se sumaran noves actuacions.

Vista panoràmica de Barcelona

Pla de barris

Programa adreçat a reduir les desigualtats entre els barris de Barcelona i afavorir l'accés a la renda, als serveis, a la qualitat urbana i el benestar.

Parella amb una motxilla a punt d'arribar a una estació de tren

Vols fer una estada a l’estranger?

Durant el mes de novembre, el cicle “De BCN al món, del món a BCN” dona eines als joves per fer estades a l’estranger i orientar-los també en el procés de retorn.

Dues persones corren en un parc

Viu els parcs i jardins

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Aquí els trobaràs tots. Coneix-los i gaudeix-los!

Persones que reparen bicicletes en un taller.

Pam a Pam

Troba les alternatives de consum responsable i Economia Solidària al teu abast al mapa col·laboratiu de “Pam a pam”, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d'Economia Solidària.

Un músic toca la guitarra durant un concert

Barcelona Districte Cultural

Gaudeix de la cultura de proximitat i participa-hi. Consulta l’oferta d’espectacles de música, teatre, dansa, circ i arts escèniques dels equipaments culturals del teu barri.

Persones que compren i venen en un mercat de pagès.

Economia social i solidària

Informa’t i participa en les iniciatives i entitats que contribueixen a construir una economia social i solidària a Barcelona. Estigues al dia de tota l’actualitat!

Un grup de joves juga a bàsquet en un parc

Viure amb diversitat

Barcelona és una ciutat on conviuen persones amb diferents orientacions sexuals i gèneres, cultures, llengües i tradicions. Descobreix com viure-hi amb inclusió, diversitat i interculturalitat.

Una noia seu a les escales d'una plaça

Feina per a joves

Si ets jove i et vols incorporar al mercat laboral, informa’t dels serveis de formació, emprenedoria i recerca de feina que t’ofereix Barcelona Activa.

Home dins d'un pis amb una maleta

Habitatge públic

Informa't sobre l’habitatge públic a Barcelona: habitatges de lloguer, protecció oficial, ajuts, oficines d’habitatge i molt més.

La Font Màgica de Montjuïc il·luminada

Gaudeix de la Font Màgica

Gaudeix de l’espectacle de llum i color de la Font Màgica de Montjuïc. Informa’t sobre els horaris dels espectacles, el ventall de coreografies i molt més.

Descobreix Barcelona

Endinsa’t en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus atractius: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, oci i lleure, centres d’estudi o museus.

Aniversari del moviment LGTBI

Descobreix els testimonis i les activitats que commemoren el 40è aniversari de la primera manifestació pels drets de les persones LGTBI a Barcelona.

Renova la teva roba

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna aquesta iniciativa promoguda per entitats i equipaments municipals per fomentar el consum responsable i la prevenció de residus a través de l'intercanvi de roba.

Dues dones treballant amb els seus ordinadors

Recursos per al món laboral

Coneix les eines que ofereix la ciutat per fomentar l’ocupació, l’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

Detall d'una finestra adaptada perquè sigui energèticament eficient

Ajuts per a la rehabilitació

Consulta els ajuts per a la rehabilitació d’habitatges i edificis per potenciar l'eficiència energètica, l'habitabilitat i l'accessibilitat.

Corredor fent una pausa durant una cursa

Agenda esportiva

Consulta els esdeveniments més destacats de l’agenda esportiva de la ciutat i els espais i opcions per posar-te en forma.

Alumnes jugant amb un esquelet dins una aula.

Estudiar a Barcelona

Aquest curs consulta la xarxa de centres, l’oferta formativa i els serveis educatius disponibles a Barcelona.

Operador treballant en un punt verd mòbil

Gestió de residus

Tot el que necessites saber per gestionar els residus i contribuir a fer la ciutat més sostenible.

Detall de la decoració d’una festa major

Festes majors

Informa’t de la gran varietat de festes majors dels districtes i barris de Barcelona i aprofita el bon temps per gaudir-ne.

Filera de bicicletes aparcades en punts d'ancoratge al carrer

Mapa de la Barcelona + sostenible

Consulta les iniciatives que s’estan desenvolupant a Barcelona per construir una ciutat més sostenible. Vols contribuir-hi?

Persones en una pista de joc d'un centre esportiu municipal

Centres esportius municipals

Aprofita els centres esportius municipals. N’hi ha 129 per tota la ciutat, amb una oferta variada i amb moltes modalitats de tarifes.