Taller 'Elaboració de ratafia'

Translator of google :

La ratafia de nous, és la més popular a Catalunya, s’han trobat receptes de ratafia de nous antigues del 1842 com és la de Francesc Rosquelles o la ratafia de l’Ermità del 1800 aprox. La ratafia catalana de nous és un licor aromàtic i digestiu, i també és la representació d’un territori amb personalitat. Això fa que cada ratafia casolana sigui única i singular.

Per poder preparar la nostra pròpia ratafia, cal portar:

• Envàs de vidre, preferiblement de boca ampla amb tapa, capacitat d’1,5 litres fins a 3 litres.

• D’1 a 3 litres d’aiguardent; vínic 40% d’alcohol, o crema anisada o anisat tipus Marie Brizard.

Caldrà abonar a Botanicament per concepte de material, a l’inici de la cessió: 7€.

Schedule

Centre Cívic Drassanes

Address:
Carrer Nou de la Rambla, 43
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona