Tornar

Showcooking amb Felipe Celis al Museu Blau

Una demostració gastronòmica per aprendre a aprofitar millor el menjar gràcies als coneixements de cuina i de les noves tecnologies.

Llençar menjar és llençar diners i és per això que hem de tenir cura i conscienciar-nos dels quilograms de menjar que llencem. No és només per qüestions ètiques i medi ambientals, que hem d'evitar malbaratar els alimentes. També són importants les raons econòmiques. 

El 31 de gener el Museu Blau ens convida a aprendre a aprofitar el menjar gràcies a tècniques, consells i aplicacions de la cuina domèstica. Durant aquest taller, es faran receptes senzilles, ràpides i econòmiques, però sobretot, s'explicarà com fer més rendibles les nostres compres i aixì, a la llarga, reduir les nostres despeses.

A càrrec de Felipe Celis, cuiner, professor de cuina i coautor de la guia “Aprofitem el menjar!” i de la Plataforma Aprofitem els Aliments. L'activitat és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia.

Showcooking amb Felipe Celis al Museu Blau
Dia: 31 de gener de 12h a 13:30h
LLoc: Museu Blau (Plaça Leonardo da Vinci, 4-5 Barcelona)
Preu: gratuït
Per a més informació clica aquí

Data de publicació: Dimarts, 26 Gener 2016
  • Comparteix