Tornar

La Filomena llaminera

Una dolça activitat per aprendre a menjar bé en família

Menjar bé té el seu secret: una bona combinació dels diferents elements, amb grans dosis de fruites, verdures i cereals, una mica de lactis, equilibri proteínic i pocs sucres i greixos. Us pot semblar molt complicat, però no ho és tant si apreneu unes receptes saboroses i fàcils per a fer en família!

Això és precisament el que ensenya la Josefina Llargues a través de la Filomena, una rateta molt bona cuinera. El seu primer llibre, La Filomena els fogons remena, va ser doblement premiat pels Gourmand International World Cookbook Awards 07, com a "millor llibre de cuina per a nens i família en català" i "millor llibre de cuina vegetariana en català". La Filomena llaminera és la seva continuació, un llibre on els esmorzars, berenars i postres són els protagonistes dels consells i les receptes per fer en família.

La Josefina us proposa aquest dissabte, als grans i menuts de la casa, una activitat educativa a l'entorn d'aquesta Filomena tan endolcida. Ben segur que després anireu corrents als fogons per posar en pràctica el que hi haureu après!

Bona cuina i bons àpats!

Data de publicació: Dimecres, 05 març 2014
  • Comparteix