Tornar

Ferran Adrià presenta elBullifoundation al Palau Robert

Fins al 27 de juliol, una exposició dóna a conèixer el nou projecte del cuiner i el seu equip: un centre d’experimentació i innovació gastronòmica situat al Cap de Creus

Des que el 30 de juliol del 2011 el restaurant El Bulli, considerat el millor del món durant cinc anys consecutius, tanqués les seves portes, Ferran Adrià i el seu equip han treballat en un nou projecte per al proper 2015.

Entre el 2 de juny i el 27 de juliol, al Palau Robert l’exposició elBullifoundation. Exposició pública. Un projecte per compartir mostra, en tres àmbits, els pilars d’aquest projecte.

D’una banda, elBulli1846 presenta la maqueta arquitectònica, dissenyada per l’estudi Cloud 9, d’Enric Ruiz-Geli, el taller de disseny Ruiz Narvaiza Associats i l’Estudi Marti Franch. Més de 5.000 m2 amb diversos centres expositius, una sala audiovisual i altres espais com el BulliStore, el Pop-Up Restaurant o un terreny dedicat especialment a les energies renovables.

ElBulliDNA mostra les tasques que un equip creatiu de 30 persones, escollit anualment, durà a terme durant vuit mesos cada any. A través del llenguatge culinari s’experimentarà amb altres disciplines com el disseny, la ciència o l’arquitectura.

Finalment, la Bullipedia s’erigeix en la nova enciclopèdia web de la gastronomia i la cuina occidentals, amb la intenció d’oferir una eina per a tots els professionals de la gastronomia tant en la reproducció artesanal com en la innovació i l’educació.

Data de publicació: Dimarts, 10 Juny 2014
  • Comparteix