Tornar

'Cooking up a tribute', als Cinemes Girona

El documental gira entorn de la gira pels Estats Units, Mèxic, Colòmbia i el Perú de l'equip del Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca és un restaurant de Girona, fundat el 1986 i especialitzat en cuina tradicional catalana. És considerat el millor del món per la revista Restaurant Magazine i té tres estrelles Michelin. El servei està compost per una trentena de persones i dirigit pels tres germans Roca. Es tracta d'un dels restaurants més visitats del món, que ha creat escola amb un tipus de cuina tradicional però amb tècniques avançades.

Ara, als Cinemes Girona ens proposen un documental que explica la gira pels Estats Units, Mèxic, Colòmbia i el Perú de l'equip del Celler, homenatjant la seva gastronomia mitjançant l’elaboració de menús amb els ingredients i el talent de cada regió visitada. “Hem intentat mostrar que la cuina espanyola, de la qual tant es parla arreu del món, ha pogut retre homenatge a la gastronomia americana”, diu Joan Roca. “Ha estat un descobriment en moltes coses, un aprenentatge i una aventura”, afegeix Josep Roca.

El documental ha estat dirigit per Luis González i Andrea Gómez i produït pel Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), i tal com diem mostra l’homenatge a la gastronomia americana dels reconeguts xefs catalans, els germans Joan, Josep i Jordi Roca.

 

'Cooking up a tribute', als Cinemes Girona
Data: 26 de febrer.
Espai: Cinemes Girona.
Preu: 8 €.
Més informació aquí.

Data de publicació: Dijous, 25 Febrer 2016
  • Comparteix