Tornar

100.000 àpats per als nostres nens

El 24 de setembre es torna a celebrar la gala solidària amb un concert al Gran Teatre del Liceu

El 24 de setembre, coincidint amb el dia de la Mercè, el Gran Teatre del Liceu acollirà la segona edició d'una gala solidària en favor de l'alimentació infantil sota el lema “100.000 àpats per als nostres nens”. Els fons es recaptaran amb les entrades d'un concert amb un cartell de luxe.

Dalt de l'escenari sonaran els boleros de Moncho, la veu mallorquina de Maria del Mar Bonet, el folk de Blaumut i el carisma del cantautor Andreu Rifé. Tancarà l'espectacle The Gospel Viu Choir, amb una energia que s'encomanarà als assistents. Tota la recaptació es destinarà a l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya, per proporcionar ajuts alimentaris als nens i nenes que no tenen garantida una alimentació saludable i equilibrada a causa de la situació socioeconòmica de les seves famílies.

La gala està promoguda pel Club de Caldes de Montbui – Cingles de Bertí de Rotary International. Aquesta associació de clubs fundada a Chicago l’any 1905 té l’honor de ser la primera organització de servei voluntari del món. Més de 1.200.000 de socis amb alta voluntat de servei, i representants de més de 200 països, conformen els 32.000 clubs que dediquen el seu temps i recursos a accions humanitàries, i que també tenen presència a Catalunya, on molts voluntaris treballen sota l'ideari de servei i solidaritat per pal·liar necessitats bàsiques de la nostra societat.

Per assistir a la gala solidària 100.000 àpats per als nostres nens, el dia 24 de stembre al Gran Teatre del Liceu, podeu adquirir l'entrada a un preu de 14 a 88 €. Si voleu més informació, podeu consultar la pàgina web del Gran Teatre del Liceu.

Data de publicació: Dimarts, 16 Setembre 2014
  • Comparteix