Softcombat Bcn Events prepara una cooperació per maximitzar les donacions de sang durante les Festes Majors de Sants de Barcelona. Motivats pel lema "Amb una vegada no n'hi ha prou. Ven a donar sang" i "Per cada donació salves fins a 3 vides" iniciativa de la Generalitat de Catalunya i el Banc de Sang i Teixits.

L'objectiu és demostrar que la comunitat més guerrera i de Cosplay de la província de Barcelona también es molt solidària. Es por això que convidem a tots els practicants d'LARP, Cosplay i Softcombat que quie passar a participar en aquesta marató solidari i educatiu per tal d'involucrar els nens i els joves en la difusió de la Necessitat de donar sang. L'objectiu principal es conscienciar a tota la comunitat de la importància de la donació de sang, i que no importa d'on vingui, tu donació salva vides.

En la següent web podeu conèixer l'estat de les donacions, i com de necessàries són en aquesta època de l'any: http://www.donarsang.gencat.cat/ca/

Per poder donar Sang es Ha de pesar més de 50 kg, estar bé de salut i ser major d'edat. Aquells que pretenguin LARP i Softcombat amb nosaltres per entretenir els visitants i motivar les donacions, I després donar Sang Ha d'estar 2h sense acer activitat física pesada (lluita) abans d'acer la donació. I després Ha d'estar 30h sense novament acer activitat.

Tenim activitats pensaments.

* Larp i Softcombat com a activitat recreativa per a adults i Petits. Entreteniment Mentre es Fan les donacions.

* Que els cosplayers, Larpers I ALTRES practincats de Softcombat Facin Donacions amb l'atrezzo posat, per demostrar la solidaritat del nostre col·lectiu. Comptem amb vosaltres!

(+INFORMACIÓ) El Softcombat és una activitat de joc esportiu en la qual, equipament encoixinades (conegudes com boffers), es recreen combats medievals, es practiquen jocs d'equip i es aprendre moviments marcials de combat. El Rol en Viu consisteixen en afegir-li una acció més teatral i dramàtica en aquests enfrontaments. Si t'interessa aprendre a combatre, emular les lluites de les teves pel·lícules favorites, lluitar amb espasa, subjectar un escut, dominar els secrets de l'equilibri de peus o acer fitness d'una manera diferent; el Softcombat i el Rol en Viu són una activitat que has de provar. És un esport que poden practicar tant nens i adolescents, com adults. Pero els menors de 16 hauran d'anar sempre acompanyats per un adult responsable. El públic Interessat és tot aquell assistent que admiri els justos i braus guerrers de pel·lícules i sèries èpiques, ara mateix en auge; història i cultura medieval de la nostra terra. Tots aquelles persones que miren a sobre pantalles reportatges sobre el llegat cultural dels més de cinc-cents anys de edat mitjana de la nostra terra. Però que mai s'ha pensar "com seria lluitar com ell". Gràcies als nostres tallers, ara ells puguin exercitar aquesta possibilitat; mentrestant es realitza activitat física, es competeixi i s'aprendren valors marcials i conèixer gent nova i diferent; sempre practicant una activitat segura i reglada. La nostra principal àrea d'actuacions és la província de Barcelona. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Softcombat Bcn Events prepara una cooperación para maximizar las donaciones de Sangre durante las Fiestas Mayores de Sants. Motivados por el lema "Una vez no basta. Ven a dar sangre" y "Por cada donación salvas hasta tres vidas" iniciativa de la Generalitat de Cataluña y el Banco de Sangre y Tejidos.

El objetivo es demostrar que la comunidad más guerrera y de Cosplay de la provincia de Barcelona también es muy solidaria. Es por eso que invitamos a todos los practicantes de LARP, Cosplay y Softcombat que quieran pasar a participar en este maratón solidario y educativo con el fin de involucrar a los niños y los jóvenes en la difusión de la necesidad de donar sangre. El objetivo principal es concienciar a toda la comunidad de la importancia de la donación de sangre, y que no importa de donde venga, tu donación salva vidas.

En la siguiente web podeis conocer el estado de las donaciones, y como de necesarias son en esta época del año: http://www.donarsang.gencat.cat/ca/

Para poder dar Sangre se debe pesar más de 50 kg, estar bien de salud y ser mayor de edad. Aquellos que pretendan LARP y Softcombat con nosotros para entretener a los visitantes y motivar las donaciones, y después dar Sangre tiene que estar 2h sin hacer actividad física pesada (lucha) antes de hacer la donación. Y después tiene que estar 30h sin nuevamente hacer actividad.

Tenemos actividades pensadas.

* Larp y Softcombat como actividad recreativa para adultos y pequeños. Entretenimiento mientras se hacen las donaciones.

* Que los Cosplayers, Larpers y otros practincats de Softcombat hagan donaciones con el atrezzo posado, para demostrar la solidaridad de nuestro colectivo. ¡Contamos con vosotros!

(+INFORMACIÓN) El Softcombat es una actividad de juego deportivo en la cual, mediante armas acolchadas (conocidas como boffers), se recrean combates medievales, se practican juegos de equipo y se aprenden movimientos marciales de combate. El Rol en Vivo consiste en añadirle una acción más teatral y dramática a estos enfrentamientos. Si te interesa aprender a combatir, emular las luchas de tus películas favoritas, luchar con espada, sujetar un escudo, dominar los secretos del equilibrio de pies o hacer fitness de un modo diferente; el Softcombat y el Rol en Vivo son una actividad que debes probar. Es un deporte que también pueden practicar niños y adolescentes, pero hasta los 16 años deberán ir acompañados por un adulto responsable. El público interesado es todo aquel asistente que admire a justos y bravos guerreros de películas y series épicas, ahora mismo en auge; historia y cultura medieval de nuestra tierra niños y adolescentes que admiran en sus pantallas reportajes sobre el legado cultural de los más de quinientos años de medievo de nuestra tierra. Pero que nunca se ha pensar "cómo sería luchar como él·. Gracias a nuestros talleres, ahora ellos puedan ejercer esta posibilidad; entretanto realizan actividad física, compiten, aprenden valores marciales y conocen gente nueva y diferente; siempre practicando una actividad segura y reglada. Nuestra principal área de actuación es la provincia de Barcelona.

Data de publicació: Divendres, 11 Agost 2017
  • Comparteix