Els propers 25, 26 i 27 de gener es presentarà la 6a edició d'aquest concurs organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, MACBA, l'Ateneu del Raval, el suport de Raval Cultural i de diverses entitats i col·lectius del barri.

En aquesta edició s’han presentat a concurs més de 350 curtmetratges, dels quals 47, de realitzadors i realitzadores de 19 països diferents, han estat preseleccionats. Aquest festival cinematogràfic presenta, a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

El jurat estarà conformat per l'Albert Baquero (realitzador i productor de Camille Zonca), Gustavo Melella (realitzador, artista plàstic i docent de disciplines audiovisuals) i Queralt Pons (Catalan Films&TV).

Com els darrers anys, els curtmetratges es projectaran a dos espais: l'Ateneu del Raval (c/ Reina Amàlia, 3) el 25/01 a partir de les 19h i l'Auditori Meier del MACBA (Pl. dels Àngels,1), els dies 26 i 27/01 en dues sessions (a les 17,30 i a les 19h)

A més a més, es preveu la realització d'una secció socioeducativa el dimecres 24/01 al Casal de Barri Folch i Torres (C/ Reina Amàlia, 31), amb l'estrena d'un capítol de la nova temporada de "Oh My Goig" sèrie juvenil de format educatiu transmèdia de betevé pensada per informar, sensibilitzar i empoderar adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Després de la projecció, es realitzarà una taula rodona amb l'equip de la sèrie.

Més informació i programa sencer a: www.lamidanoimporta.cat

Data de publicació: Dimarts, 02 Gener 2018
  • Comparteix