Cultura Popular |

Notícies de Cultura Popular

Torna la Diada dels Falcons de Barcelona

Falcons. El proper diumenge 27 d'octubre els Falcons de Barcelona celebren la seva diada amb falcons, gegants i bestiari. El dia abans hi haurà les Matinades.

Exposició ‘Les Corts, terra de foc’

Exposició. En el marc dels 25 anys dels Diables de les Corts, una exposició repassa la història de les colles de foc del districte.

< >

Activitats destacades de la ciutat

tres reis

Cavalcada de Reis

La nit del 5 de gener la ciutat organitza una gran rebuda dels Reis de l’Orient amb una espectacular desfilada pels carrers de la ciutat.
Sant Antoni

Tres Tombs de Barcelona

La festa dels Tres Tombs de Barcelona té com a activitat principal una passada de bèsties que fan un circuit pel centre de la ciutat.

Tres Tombs Infernals

Els Tres Tombs Infernals és una celebració que es fa a Sant Andreu de Palomar i combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic.

Sabies que...?

El Seguici Popular de Barcelona és la plasmació del projecte de recerca d’uns referents barcelonins, singulars, històrics i propis que fan la funció simbòlica dins la festa. Es va constituir el 1993 i és format per la imatgeria festiva municipal, figures històriques com els Gegants del Pi i figures recreades a partir de documentació històrica.


( … )

Àmbits festius de Cultura Popular Barcelonina