La gresca continua a la Bordeta

La gresca continua a la Bordeta

dilluns, setembre 4, 2017 - 14:13

La Festa Major de la Bordeta es trasllada aquest cap de setmana al recinte de Can Batlló i a la plaça del Fènix. L'assemblea del recinte autogestionat i la comissió de festes d'aquesta plaça organitzen balls, jocs, concerts, espectacles i diverses activitats culturals i festives del 7 al 10 de setembre. Després d'aquest diumenge, la Festa Major de la Bordeta es clourà ja dissabte 16 amb els actes unitaris de la Bordeta en Dansa als jardins de Celestina Vigneaux.

Amb només mitja hora de diferència, la Festa Major de la Bordeta es reprèn aquest dijous amb traques d’inici a la plaça del Fènix (20 h) i també al recinte de Can Batlló (20.30 h), on després del pregó també ressonen els tabals dels Tabalers de Sants. La nit continua amb ball i jocs de taula a la plaça del Fènix i cinema a la fresca a Can Batlló. S’hi presenta el vídeo del 6è aniversari de Can Batlló i, després, una marató de la serie Cabanyal Z.

Divendres hi ha jocs infantils al matí al Fènix i a la tarda a Can Batlló, mentre a l’esmentada plaça grans i petits s’animen a cantar al karaoke. Al vespre, ball en línia a Can Batlló i a la nit, sopar de carmanyola i germanor tant en un lloc com en l’altre. Després, discoteca mòbil també als dos espais de festa, que a Can Batlló asseguren que serà remullada (amb pluja garantida, però molt ben localitzada).

També hi haurà aigua als jocs infantils de dissabte al matí a La Nau de Can Batlló, just abans del vermut al Bar ambientat per la música mestissa americana dels Sin Nombre. Després, dinar popular als dos espais, que a la plaça del Fènix anuncien com a gran paellada. La tarda de dissabte, a Can Batlló fan “escalabirres” (escalada sobre caixes de cervesa) i teatre infantil a l’Auditori amb la companyia L’Estrella de Brunos. A la nit, concerts dels grups Turbolentos, Sanción, La Golden Beat i PD Fumantxú, mentre a la plaça del Fènix el veïnat presenta el seu propi espectacle amb cançons en “playback”, el Fènix Resort Show, seguit de ball, jocs de taula i disco mòbil.

Diumenge, mentre a la plaça del Fènix fan jocs infantils i xocolatada, a Can Batlló es pot seguir una ruta guiada per l’històric recinte industrial. A la tarda, a la plaça del Fènix, berenar per als avis amb el “showman” transformista d’Aaron Mars, i terrasseta a la fresca a Can Batlló (17-19.30 h).

Els actes unitaris de la Festa Major de la Bordeta tindran lloc el cap de setmana següent, amb una trobada informal de carrers divendres a la tarda al dels Jocs Florals i l’exhibició, dissabte a la tarda als jardins de Celestina Vigneaux, de tota mena de balls, en la ja tradicional jornada de la Bordeta en Dansa.