Festa Major a la Font de la Guatlla

Festa Major a la Font de la Guatlla

dimarts, juny 12, 2018 - 20:21

El veïnat de la Font de la Guatlla és sempre el protagonista de la seva festa major, que enguany vol agrair especialment l'esforç i la dedicació de tots i totes els que l'han fet possible durant els últims anys. El pregó va a càrrec de Jordi Tarradell Segú, vicepresident de l'Associació de Veïns i Veïnes Font de la Guatlla-Magòria. La música sonarà tan bé com sempre, dissabte amb el ball de l'orquestra Mediterránea i diumenge, amb les havaneres del grup Mar Endins. Al programa també hi ha jocs i espectacles per als infants, i un homenatge a la gent gran. El que importa és compartir aquests dies de gresca i alegria entre els fontguatllencs i les fontguatllenques.

Després de l’homenatge dijous als més grans de 75 anys, amb l’actuació del cantant Sam, la festa arrenca divendres, 15 de juny, a la tarda, amb una xaranga pels carrers del barri i la inauguració de l’exposició dels tallers de creativitat i cuina al Centre Cívic Font de la Guatlla. Davant mateix, el pregó de Jordi Tarradell, vicepresident de l’Associació, donarà pas a les exhibicions dels tallers del mateix centre cívic de balls i dansa de tots els estils. A partir de les 23 h, la Nit Jove va a càrrec de l’Esplai Turons.

Dissabte 16 al matí hi ha una demostració d’escacs gegants, la mostra de pintura del Col·lectiu d’Artistes Font de la Guatlla i un aperitiu musical amb l’escola Jam Session. A la tarda, classes de ball en parella i a la nit, el sopar de germanor, que anirà seguit del gran ball de festa major amb l’orquestra Mediterránea.

Diumenge al matí es disputa el 6è Torneig d’Escacs Font de la Guatlla i també es fa la botifarrada de festa major, que acabarà a la nit amb les havaneres del grup Mar Endins i el tradicional rom cremat.

Per Sant Joan, també hi ha revetlla familiar al centre de la Font de la Guatlla.