Com vols que sigui el carrer de Sants i la Creu Coberta?

Com vols que sigui el carrer de Sants i la Creu Coberta?

divendres, setembre 15, 2017 - 02:01

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el Districte de Sants-Montjuïc obre el debat sobre com hauria de ser la circulació de vehicles i persones pel carrer de Sants i la Creu Coberta. Esteu convidats a dir-hi la vostra dimarts 19, a les 19.30 h, al carrer de Llobet, és a dir, la zona de vianants que hi ha just al costat de la seu del Districte.

Les associacions de ciclistes, veïns i comerciants de la zona obren l’acte explicant breument com consideren que hauria de ser el carrer de Sants i la Creu Coberta en el futur. Cal reduir-hi el trànsit? Un carril bus? Carrils bici, per on? Vine a escoltar-los i a dir-hi la teva. Dimarts de la Setmana de la Mobilitat, el Districte de Sants-Montjuïc surt al carrer per copsar la vostra opinió sobre el futur d’aquest eix tan important per als barris d’Hostafrancs, Sants i Badal.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és un programa ampli d’activitats de sensibilització organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i un munt d’entitats i associacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire. La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada. La Setmana es clourà divendres 22 de setembre amb el Dia sense Cotxes, que inclou quatre activitats més al districte de Sants-Montjuïc.