La Lliga Nacional de Clubs de petanca, amb perfum vernedenc

16/11/2023 - 09:33 h

El Club de Petanca La Palmera de Sant Martí ha obtingut el sots-campionat de la 37a Lliga Nacional de Clubs, que va tenir lloc recentment a Isla Cristina

El Club de Petanca La Palmera de Sant Martí es va proclamar sot-campió en Divisió d’Honor de la 37a Lliga Nacional de Clubs que va tenir lloc a la població Isla Cristina, a la província de Huelva, el passat 12 de novembre.

L’equip de la Verneda i la Pau culmina d’aquesta manera una magnífica temporada, en la qual ha alçat el triomf en competicions rellevant com la Lliga Catalana. Igualment, recentment ha organitzat el 1r Open de Petanca La Palmera de Sant Martí, cosa que va tenir lloc al setembre a les instal·lacions del carrer Perú.

Un èxit de l’esport barceloní i català

El club actuava en representació de la delegació Catalana, i va quedar a la classificació final al darrere del CP La Salceda de la delegació murciana amb un balanç de 14 partides jugades, 10 guanyades i 4 perdudes, només una derrota més que l’equip guanyador i sent l’equip amb més punts a favor. En tercera posició va quedar el CP Canillejas de la comunitat madrilenya i el Vergel CP de la delegació valenciana.