Els Premis Sant Martí 2016 convoquen tot el moviment associatiu del Districte

Els Premis Sant Martí 2016 convoquen tot el moviment associatiu del Districte

dilluns, novembre 14, 2016 - 19:32

 

L’elenc de guardonats de la 54a edició dels Premis Sant Martí va rebre, a més, el reconeixement popular

La recentment remodelada pista del pavelló del Centre Esportiu de la Verneda es va omplir de gom a gom divendres passat, diada de Sant Martí, per presenciar el lliurament dels guardons a l’elenc de guanyadors dels 54ns Premis Sant Martí.

L’acte, en el qual van destacar tres escenes dansades del Petit Ballet de Barcelona coreografiades per Isa Moren, va congregar una molt nodrida representació de tot el moviment associatiu dels barris de Sant Martí, que van donar un extraordinari escalf humà als diferents guardonats.

54ns PREMIS SANT MARTÍ – 2016

Premi individual
Domiciano Sandoval

Premi col·lectiu
Associació En Xarxa – Projecte ‘Ma’isah’

Premi promoció econòmica
Associació Barcelona Fòrum District

Medalla, món del treball
Xurreria Rosita

Medalla d’or, als 100 anys
Agrupació Excursionista Icària

Medalla de plata, 50è aniversari
Escola Voramar
Casa de Ceuta

Medalla de bronze, 25è aniversari
Vocalia de Persones amb Discapacitat (Assoc. Veïns Sant Martí Prov.)

Els guardons van ser lliurats pels representants de tots els grups polítics que formen el Consell Municipal del Districte. Prèviament, premiats, veïns i representants van compartir uns moments de distensió i de relació en una recepció institucional en el mateix espai.

 

Unes distincions veteranes i amb honors

Tal i com es desprén de les Bases dels Premis Sant Martí, aquestes propostes han sorgit del propi moviment associatiu, que han presentat fins a 13 candidatures entre totes les categories. Aquest fet converteix la proposta en una iniciativa de base totalment participativa, molt celebrada per tot el teixit social dels barris de Sant Martí.

Al llarg d’aquestes 54 edicions, Sant Martí ha distingit els seus prohoms més destacats a nivell nacional i internacional amb la mateixa intensitat que ha celebrat les iniciatives més modestes, més inèdites i més excepcionals sorgides de les persones i de les entitats que conformen el teixit humà i social dels barris de Sant Martí.

_________________________________________________
Vegeu tots els premis atorgats clicant l’enllaç:
Reconeixements a persones i entitats de Sant Martí
_________________________________________________

Els Premis Sant Martí volen distingir les persones, les entitats i les iniciatives que fan excepcional l’activitat humana, social, intel·lectual i professional dels barris del districte. Actualment, tots els districtes de la ciutat compten amb propostes de premis d’aquest caire, tots plegats inspirats en els Premis Sant Martí, els degans a la ciutat d’aquestes característiques.

*

Valor humà a Sant Martí