Decidim la proposta final de la plaça de Sant Bernat Calbó

Decidim la proposta final de la plaça de Sant Bernat Calbó

dimarts, març 6, 2018 - 09:44

El dissabte 17 de març finalitza el procés participatiu amb una jornada oberta de debat veïnal on concretar la proposta final de disseny de la plaça i usos del nou equipament polivalent. 

Durant els mesos de setembre i octubre es van realitzar una sèrie de sessions amb els infants de l’Escola Mar Bella, amb gent gran del Casal de Gent Gran Taulat, l’associacionisme veïnal i la comunitat educativa per recollir les necessitats i problemàtiques de qui utilitza l’espai quotidianament.

En base a les necessitats identificades, el 25 de novembre, es va dur a terme una jornada oberta de participació d’on van transcendir una trentena de propostes i criteris per definir la nova plaça i dels usos veïnals del nou equipament polivalent.

És a partir d’aquestes propostes que des de l’Ajuntament es convoca a la Jornada final del “Procés participatiu per a la reforma de la plaça Sant Bernat Calbó” amb l’objectiu d’escollir i concretar la proposta final.

               JORNADA FINAL DE DEBAT VEÏNAL               
Dissabte 17 de març, a les 10h

Casal de Barri del Poblenou
Rambla del Poblenou, 49
(Servei d’acollida)*

Finalment, es generarà una memòria tècnica del procés participatiu i dels resultats finals i es farà una devolució pública mitjançant el Consell de Barri del Poblenou i els canals de comunicació del districte de Sant Martí.

*Si per poder assistir a la sessió és necessari algun tipus de suport d’acollida d’infants, poseu-vos en contacte amb el Districte de Sant Martí i intentarem respondre a les vostres necessitats.