Barcelona commemora el Dia Mundial de les Persones Refugiades amb una caminada noturna

Barcelona commemora el Dia Mundial de les Persones Refugiades amb una caminada noturna

dilluns, juny 5, 2017 - 09:43

 

Tindrà lloc el 10 de juny des de la plaça de les Glòries, i gran part del recorregut discorre pels barris de Sant Martí

Per manifestar la nostra voluntat d’acollir més persones, d’acollir-les millor i de reclamar als governs d’Europa que s’estableixin vies legals i segures que evitin més morts, aquesta caminada nocturna es dedica a la defensa dels drets de les persones refugiades.

A partir de les 19.30 h, a la sortida de la caminada, a la plaça de les Glòries Catalanes, s’hi podrà participar en diverses activitats, com ara la inauguració d’una exposició fotogràfica. Les dues propostes s’afegeix al progama d’activitats del Dia Mundial de les Persones Refugiades, que es commemora el 20 de juny.

Recomanació important

És molt convenient que els participants portin algun material d’il·luminació personal (llanterna, frontal, etc.) i algun element que sigui reflector (braçal, armilla, cinturó, etc.) per veure-s’hi bé de nit i reduir al màxim màxim la possibilitat d’accidents.

— inici i final: plaça de les Glòries Catalanes (Museu del Disseny)
— horari previst: dissabte 10, de 21 a 1 h
— distància aproximada: 12,4 km
— avituallament i control de pas: platja de Sant Miquel (comptador del memorial), de 22.30 a 23.30 h

aNOC2

Recorregut previst: pl. Glòries Catalanes – c. Badajoz – av. Diagonal – rbla. Poblenou – c. Llull – av. Diagonal – pl. Llevant – pl. Leonardo da Vinci – pl. Fraternitat (Camp de la Bota) – av. Litoral – platja de Llevant – pg. Marítim de la Mar Bella – pg. Marítim del Bogatell – platja de la Nova Icària – pg. Marítim del Port Olímpic – moll de Marina – pg. Marítim de la Barceloneta – platja de Sant Miquel (comptador del memorial) – pl. Mar – pg. Joan de Borbó Comte de Barcelona – pl. Pau Vila – pla de Palau – av. Marquès de l’Argentera – pg. Picasso – pg. Pujades – av. Meridiana – pl. Glòries Catalanes.

*

Esport i solidaritat a Sant Martí