Esteu aquí

Gent gran

Envelliment actiu i saludable

Un dels objectius del Districte de Sant Martí és promoure un envelliment actiu i saludable, impulsant l'activitat i la promoció de la salut entre la gent gran, posant l'accent en l'autonomia, els drets socials, la vinculació relacional i la participació, rebutjant la discriminació per edat i reduint les desigualtats, proporcionant entorns i oportunitats perquè la gent gran pugui promoure la seva independència i la seva qualitat de vida.

El districte de Sant Martí disposa d’una xarxa d’equipaments de casals de gent gran formada per nou casals repartits pels diferents barris del districte..

Equipaments per a la gent gran

 • Programa caminades a Sant Martí 2015-2016

  Caminades a Sant Martí

  Els casals de gent gran del districte organitzen caminades setmanals, amb recorreguts pels barris, d'uns 7 km i una durada aproximada d'una hora i mitja. La sortida es fa sempre des de un dels casals del districte a les 10h del matí, els dijous. 

 • Consell gent gran

  Consell de gent gran

  El Consel de gent gran del districte impulsa la participació d'entitats i associacions de gent gran. Dóna suport a diferents projectes de promoció de gent gran als barris.

  La propera sessió serà el 29 de setembre a les 17 h a la Seu del Districte.