Sessió d'informació i debat sobre la xarxa de bus a Sant Andreu

Sessió d'informació i debat sobre la xarxa de bus a Sant Andreu

dimecres, febrer 8, 2017 - 14:09

El proper dilluns 13 de febrer a les 18:00 h tindrà lloc la propera sessió informativa i de debat sobre la xarxa bus al barri de Sant Andreu, la sessió tindrà lloc a Can Fabra (C. Segre 22-32). Veniu a dir-hi la vostra!

Durant el primer trimestre de 2017 s’està desenvolupant un procés d’informació i debat sobre la futura xarxa de bus de Barcelona i la cobertura que dóna a les necessitats de servei de tots els barris de la ciutat. Per primer cop, es posa a debat la xarxa completa que inclou les línies de la nova xarxa de bus, les línies convencionals i el bus de barri. 

El procés d’informació i debat s’abordarà a través de 14 sessions presencials i del decidim.barcelona. L’objectiu és posar en comú la proposta de la xarxa de bus completa per poder-la conèixer, debatre i fer propostes de millora abans de la posada en marxa, que es farà des de la tardor de l’any 2017 fins a la tardor de l’any 2018.

Aquest dilluns 13 de febrer es farà la segona sessió informativa i de debat del districte de Sant Andreu a les 18:00 h a Can Fabra (C. Segre 22-32). Serà una sessió territorial en què s’explicarà l’escenari final de la xarxa bus i es treballarà en petits grups la cobertura amb bus dels recorreguts habituals dels participants. Veniu a dir-hi la vostra, us hi esperem!