Quarta setmana del #Calidoscopi18: T'expliquem totes les activitats

Quarta setmana del #Calidoscopi18: T'expliquem totes les activitats

dimecres, maig 16, 2018 - 14:19

La penúltima setmana del Calidoscopi també arriba ben carregada d'activitats.

Dimarts 22 de maig, a les 19 h, pots participar en l’activitat ‘Sempre ens quedarà París’. La ciutat dels escriptors, artistes i la generació perduda, al Centre Cívic de Navas, un repàs sobre com diversos escriptors han immortalitzat a la ciutat de la llum. L’endemà hi ha taller de llibres i nassos de pallasso i un speaker’s corner, dues activitats obertes a la participació dels veïns i veïnes del barri de Baró de Viver. Es fan al Centre Cívic del barri dins del cicle BaróNàs des de les 18 h.

Dijous 24 es pot anar a tres activitats. A les 17 h, el Parc de Recerca Creativa del Canòdrom acull una trobada sobre com la tecnologia pot fer més amena i engrescadora la lectura. A les 18h, la cita és a la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero, on es fa la conferència 1968: l’any que va sacsejar el món. A la mateixa hora es pot anar a veure els Records d’Yparacaí, un espectacle visual de petit format amb música en directe de la companyia Gómez i Martínez.

El Calidoscopi ofereix quatre activitats més el divendres 25 de maig. Des de les 17.30 h, a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet, Janet Recasens, autora local, presenta Bufaré, bufaré i els fantasmes allunyaré, un llibre sobre com ajudar als infants a superar les seves pors. A les 18 h hi ha speaker’s corner a la plaça de Virginia Wolff sobre arts escèniques i literatura i també contacontes sobre el petit príncep al Centre Cívic Sant Andreu. A les 20 h, al Centre Municipal de Cultura Popular es parlarà de còctels amb una xerrada sobre aquestes begudes en el món de les adaptacions literàries al cinema.

El cap de setmana encara us podeu adreçar a dos espais més. Dissabte 26, hi ha teatre la CC Trinitat Vella amb l’obra La llamada. Diumenge 27, no us podeu perdre l’aperitiu poètic de Torre La Sagrera, amb Feliu Formosa, Joan Margarit i David Castillo.