La Satànica ens avança alguns detalls dels Tres Tombs Infernals

La Satànica ens avança alguns detalls dels Tres Tombs Infernals

dimecres, gener 10, 2018 - 13:18

El vicepresident de l'entitat, Carlos Ramírez, explica que enguany l'espectacle transcorrerà a un estudi de ràdio i comptarà amb bestiari convidat d'altres barris.

La Satànica de Sant Andreu treballa intensament durant mesos per estrenar un espectacle inoblidable cada any durant el vespre dels Tres Tombs. La proposta d’enguany comptarà amb novetats i millores que consoliden aquesta espectacular festa.

Com seran els Tres Tombs Infernals d’aquest any?

És la vint-i-sisena edició dels Tres Tombs Infernals i en l’espectacle apareix, com sempre, Sant Antoni temptat per Satanàs amb els pecats del poder, el mal i el sexe. Com a novetat, enguany hi haurà més bestiari festiu que en altres ocasions, així que comptarem amb l’Arpella i la Víbria del barri Gòtic, la Porka del Clot i el Fènix de Poblenou.

És primera vegada que s’incorporen les bèsties?

La incorporació del nou bestiari és quelcom excepcional perquè tradicionalment només hi surt el Bretolàs al final. L’altra novetat és que tindrem una estructura al mig de la plaça de Can Fabra amb molta pirotècnia que es llençarà per sobre del públic assistent. En aquest sentit, sempre recomanem a tothom que vingui a gaudir de la festa que estigui preparat per a l’espectacle pirotècnic i que atengui a les mesures de seguretat de tots els que estem implicats a l’espectacle.

On transcorre enguany l’espectacle?

Els Tres Tombs Infernals sempre tenen un escenari diferent. Aquest any, tal i com es mostra al cartell, la història transcorre a un estudi de ràdio. Cal tenir en compte que costa molt organitzar i coordinar aquest espectacle que sempre és diferent i en el que volem sorprendre al públic. Habitualment, comencem a treballar en la nova proposta al juny.

Quanta gent hi treballeu?

Hi ha molta gent implicada en que tot surti bé perquè, a més de les 80 persones que formen part de la Satànica, hi ha persones externes que cada any venen a participar, com el cas d’enguany que venen les colles convidades o el grup de teatre La Trapa del Congrés-Indians.