La Biblioteca Ignasi Iglésias tanca per obres

La Biblioteca Ignasi Iglésias tanca per obres

dijous, desembre 15, 2016 - 17:10

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra romandrà tancada per obres de millora del sistema de climatització entre el període comprès entre el 25 de desembre i el 8 de gener. Tornarà a obrir les portes el dilluns 9 de gener en el seu horari habitual.

Per tal de que el districte no quedi sense servei bibliotecari, la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet no tancarà per vacances, i obrirà en el seu horari habitual tots els dies laborables i així garantir el servei de lectura pública al districte.

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra està situada al cor del barri de Sant Andreu de Palomar, es va inaugurar el 1935 i acull un munt d’activitats i propostes per a tots els públics i totes les edats. A partir del 9 de gener podreu tornar a gaudir del seu servei de préstec, l’espai multimèdia, les sales d’estudi, els clubs de lectura, les xerrades i els tallers que proposen mensualment. A la seva web trobareu tots els recursos i serveis que ofereix la biblioteca i podreu estar al dia de totes les novetats i activitats que realitzen.