Emboliquem els teus regals si compres al comerç del barri!

Emboliquem els teus regals si compres al comerç del barri!

dimarts, desembre 5, 2017 - 13:28

Aquestes festes, si compres els regals de Nadal al teu barri, te’ls embolicaran amb paper sostenible i roba solidària. Aquest Nadal, fem un regal al barri.

El comerç de la ciutat i l’Ajuntament de Barcelona impulsen la campanya “L’autèntic paper del Nadal” per fomentar el comerç de proximitat i conscienciar de la importància que té comprar i mantenir viu el barri on vivim, passegem, aprenem o juguem.

Del 15 de desembre al 5 de gener, si compres els regals a les botigues o mercats del teu barri, l’embolcall el posem nosaltres. Vine a una de les quinze casetes situades a diferents zones comercials de la ciutat i t’embolicarem els regals amb l’autèntic paper del Nadal! A Sant Andreu, la caseta per embolicar regals s’ubicarà a la plaça de la Pomera i atendrà al públic entre les 11.00 i les 14.00 hores i les 17.30 i les 20.30 hores.

Per això hem creat un paper de regal ecològic i embolcalls diferents de roba reciclada que han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia, a partir d’una iniciativa de la cooperativa Tarpuna. Si actives amb el mòbil la seva etiqueta, podràs saber que regales molt més que allò que has embolicat.