El sisè festival Dau Barcelona portarà a Sant Andreu el room escape més gran d'Europa

El sisè festival Dau Barcelona portarà a Sant Andreu el room escape més gran d'Europa

dijous, novembre 2, 2017 - 15:20

La sisena edició d'aquest festival del joc començarà el proper 17 de novembre i es desenvoluparà a la Fabra i Coats i a altres espais de Sant Andreu.

El Dau Barcelona és el festival gratuït del joc que organitza l’ICUB, que aquest any celebra la sisena edició, i tindrà lloc del 17 al 26 de novembre a la Fabra i Coats i altres espais del barri de Sant Andreu. La principal novetat d’enguany és “Dauville, joc d’escapada”, el room escape més gran d’Europa, amb què s’inaugurarà la sisena edició del Dau Barcelona.

A més, els Premis Dau Barcelona, que tindran lloc el 25 de novembre, per primer cop al SAT! Teatre, tornaran a posar èmfasi en els autors i en la divulgació de la cultura del joc. El festival del joc comptarà amb dues activitats destacades a la Fabra i Coats: el Dau històric (18 de novembre), amb Alpha Ares, el principal club de simulació històrica de l’estat espanyol; i el Gran Dau (25 i 26 de novembre), les jornades centrals i més familiars del festival.

Pel que fa al Gran Dau, comptarà amb més de dues-centes taules per a jugar acompanyats de monitors i monitores, la participació de 41 editorials, més de dos-cents jocs diferents i una pila de jocs tradicionals de carrer. Els autors convidats d’enguany són Michael i Alan Perry (considerats els millors escultors de miniatures del món), Seiji Kanai (autor japonès de jocs minimalistes) i els guanyadors dels Premis Dau 2017.

El Dau digital serà una jornada per a professionals i en què els camins entre joc de taula i joc tecnològic es creuen. Hi participarà Manuel Rozoy (autor del joc d’èxit TIME Stories), Étienne Mineur (de Volumique, editorial francesa especialitzada en productes híbrids físics i digitals a la vegada) i Rubén Morato (Muquo Games, de Sevilla, creadors del concepte de Phygital Game).

El Dau Pro acollirà professionals del sector del joc, com ara editors, il·lustradors, dissenyadors gràfics, distribuïdors, botiguers, clubs, bloguers o youtubers, en un espai de trobada, de relació i de negoci.

Podeu tenir accés a tota la programació a través d’aquest enllaç.