Compte enrere per a les jornades de 'Sexe, amor i relacions' a Can Fabra

Compte enrere per a les jornades de 'Sexe, amor i relacions' a Can Fabra

dilluns, abril 3, 2017 - 12:40

La Fundació Àmbit torna amb la desena edició del cicle sobre Ecologia Emocional, que tindrà lloc a Sant Andreu els propers 7 i 8 d’abril.

Can Fabra serà l’encarregada d’acollir les Jornades, que enguany versaran sobre ‘Sexe, amor i relacions’ i que arrancaran divendres 7 a les 17.30 amb el lliurament de la documentació i les acreditacions als assistents. A les 18.30 hores serà la benvinguda i la inauguració amb Mercè Conangla, presidenta de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional. També hi serà present la regidora del districte de Sant Andreu, Carmen Andrés. La conferència inaugural, a les 19.00 hores, versarà sobre la tipologia de l’amor i tractarà el matrimoni, el sentiment i la sexualitat.

Dissabte 8 es reprendran les sessions amb la primera xerrada sobre emoció i sexualitat de la ma de Rafel Bisquerra, doctor en Psicologia i catedràtic d’Orientació Psicopedagògica. Serà a les 9.15 hores. Un poc més tard, a les 10.00 hores, el també psicòleg Antonio Bolinches abordarà qüestions sobre sexe savi i com mantenir l’interès sexual en la parella estable. Entre les 10.45 i les 11.15 hores tindrà lloc un debat entre ambdós ponents.

Les dos darreres conferències del matí correran a càrrec de Xavier Gauix, llicenciat en Psicologia que parlarà sobre l’objecte i el subjecte en el joc amorós, i d’Àngels Ferrao, trainer en Ecologia Emocional i que analitzarà els espais de les relacions de parella. Per la tarda tindran lloc els tallers sobre mesurar els nivells de maduresa o els límits personals de cadascú, i també sobre el cinema com a referent per ajudar en les relacions personals. Les darreres propostes seran una conferència participativa i la xerrada de cloenda a càrrec de Walter Riso.

Les inscripcions a les jornades es poden fer a través del correu jornadesambit@fundacioambit.org o del telèfon 647 742 140. El preu és de 70 euros per al públic en general, 50 per a estudiants i 35 per a Amics de la Fundació.