Arriba el Bon Viver d'Arts 2015

Arriba el Bon Viver d'Arts 2015

dijous, març 19, 2015 - 21:13

Un any més impulsem el Bon Viver d’Arts als barris de Baró de Viver i Bon Pastor. Enguany són més de 30 entitats, associacions, persones i serveis municipals els que ens hem posat d’acord per dur-ho a terme.

I un cop més val la pena recordar per quin motiu organitzem aquesta jornada i quins objectius perseguim amb aquest esdeveniment cultural i participatiu.

Ja des de bon principi es van concretar aquests objectius generals:
1. Fomentar l’associacionisme i potenciar la cooperació i el treball en xarxa, sobretot entre associacions d’ambdós barris.
2. Implicar tot tipus de persones de procedències i condicions diverses.
3. Reforçar la cohesió social i el sentiment de pertinença als barris.

Així com aquests altres d’específics:
4. Promoure la creació i consolidació d’un grup promotor del projecte.
5. Que el projecte arrelés a cada barri i es pogués projectar en el futur.
6. Visibilitzar la feina de totes les entitats i col•lectius en el marc d’una jornada pública, arribant a tota la població de la zona, i més enllà a la resta de Barcelona, i poblacions properes…

La força de Bon Viver d’Arts és que la cultura popular sorgida de la creativitat i de la feina quotidiana de les associacions i entitats, de les persones individuals i en col•laboració, de la feina en xarxa i relacional, ha de tenir un espai molt visible en la programació d’activitats anuals, ha de tenir unes dates en el calendari d’esdeveniments d’ambdós barris, i ha de ser valorada com el que és, una creació de cultura, de coneixements, i d’imaginació constants.