Activitats per tothom en la Setmana de la Mobilitat a Sant Andreu

Activitats per tothom en la Setmana de la Mobilitat a Sant Andreu

dijous, setembre 7, 2017 - 13:13

Del 16 al 22 de setembre el Districte, així com la resta de la ciutat, acollirà desenes de propostes per conscienciar en la lluita contra la contaminació i en la millora de la qualitat de l'aire. El 22 hi haurà afectacions al trànsit pel Dia sense cotxes.

La Setmana de la Mobilitat comptarà amb activitats a tots els barris i per a tots els públics. Entre altres, el veïnat podrà gaudir de concerts, autos locos, tallers i lectures al carrer. Al llarg dels propers dies es donaran a conèixer la programació concreta que es podrà gaudir als nostres carrers.

Talls de carrer

Els carrer de Josep Estivill, al barri de Navas, de Tiana i un tram de Caracas a Baró de Viver i Gran de Sant Andreu es veuran afectats per talls de circulació el proper divendres 22 de setembre. El motiu és la celebració del Dia sense cotxes, que deixaran sense circulació aquests tres carrers.

El carrer Gran és on es començarà més aviat. Des de les 8 h fins les 22 h estarà tallat entre Malats i Sant Adrià. Per minimitzar les molèsties dels veïns que tenen el seu aparcament al carrer d’Otger, el carrer Doctor Balari i Jubany serà aquell dia de doble direcció. Dos auxiliars de mobilitat vetllaran perquè els cotxes hi puguin passar de forma fluida.

Josep Estivill es talla en el tram que hi ha entre l’Avinguda Meridiana entre les 14 h i les 22 h. Pel que fa als dos trams del carrer de Tiana i el carrer de Caracas no es podra circular entre el Pg. de Santa Coloma i el c. de Tucuman n el mateix horari, de les 14 h fins les 22 h.